Hilton Oteli’nde yapılan geleneksel gecede konuşan İMO Adana Şube Başkanı Abdullah Bakır, İnşaat Mühendisleri Odası’nın 57 yıl önce kurulduğunu, geçen bu süreçte kendisini çağa uygun olarak geliştirdiğini kaydetti.

İnşaat Mühendisleri Odası’nın 57. Kuruluş yıldönümü etkinliği kapsamında, İnşaat Mühendisleri Odası’nda meslekte 25. yılını dolduran 41, 40. yılını dolduran 41 olmak üzere 82 İnşaat Mühendisine birer plaket verildi. Plaketler İMO Başkanı Abdullah Bakır,  Sanayi Odası Başkanı Sadi Sürenkök, ASKİ Genel Müdür Vekili Kadir Küreksiz, DSİ Bölge Müdür Yardımcısı Celal Daş, Çukurova ve Yüreğir Belediye Başkan Yardımcıları ile İMO Yönetim kurulu üyeleri tarafından verildi.

MÜHENDİSLER EĞLENDİ

İnşaat Mühendisleri Odası’nın 57. Kuruluş yıldönümü Balosunda mühendisler gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. Gecede mühendisler, meslekleri dışındaki hünerlerini de sahnede ve pistte gösterdiler. İnşaat Mühendisler gecenin ilerleyen saatlerine kadar sahnede dans etti, halay çekti. Birçok mühendis ise sesleri ile sanatçıları aratmadı.