Sağlıksız halde ve üzerine konan sinekleri dahi kovmaktan aciz halde olan yaşlı adam, çevredekilerin söylemiyle gece gündüz olmak şartıyla günlerdir hastaneler kavşağındaki yerde yaşıyor. Çevredekilerin çağrısıyla polis ve Ambulans adamın yanına gelmesine karşın değişen bir şey olmamış. Polisin Ambulansa haber vererek durumu sağlık ekiplerine sevk etmesine karşın ambulans yetkilileri “Gelmek İstemiyor” diyerek adamı almadan gitmiş.

Vakıflar Haftasında, Yıkılan Vakıflar Sarayı Konusunda Müjde! Vakıflar Haftasında, Yıkılan Vakıflar Sarayı Konusunda Müjde!

Ancak dışardan görüldüğü kadarıyla sağlıklı karar veremeyen hatta “Akıl Sağlığının Yerinde Olmadığı” çıplak gözle tespit edilebilen adamın söylemini kabul edip giden sağlık ekiplerinin doğru yapmamış olabileceği çevre sakinlerince dillendiriliyor.

Çevre sakinlerinin üzüntülü bakışları arasında günlerdir aynı yerde kalan, üstü başı pis ve sağlıksız görüntüsü bulunan yaşlı adama kimin sahip çıkacağı ise merak konusu. Vatandaş ise “Hani Devlet Kimsesizin Kimisiydi” diyerek Merkezi yönetimi ve Belediyeleri eleştiriyor.