Adana'da faaliyet gösteren Güney Rotary Kulübü geçtiğimiz günlerde yaptığı Yılbaşı Panayırı'ndan elde ettiği gelirle Adana Şehir Hastanesi Hemotoloji bölümünde tedavi olan çocuk hastalara tedavi sürelerince eğitimlerine devam etmeleri ve vakit geçirmeleri için tablet bağışı yaptı.

Hasta Çocuklar Hediye Tabletle Morallendi

  Adana Şehir Hastanesi'ndeki teslim törenine 2430. Bölge 2022-2023 Dönem Guvernörü Emre Öztürk, geçmiş dönem guvernörü Canan Ersöz ve 2430 Bölge Toplum Hizmetlerinden Sorumlu Bölge Sekreteri Kemal Atilla ve Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Berna Fidan ve kulüp üyeleri katıldı.

Hasta Çocuklar Hediye Tabletle Morallendi

  Güney Rotary Kulübü Başkanı Nilgün İnal, ''Adana Güney Rotary kulübü olarak Yılbaşı panayırından elde ettiğimiz gelirle Adana Şehir Hastanesi Hematoloji Bölümü'nde tedavi olan talasemi hastası çocuklarımızın tedavi süresince eğitimine devam edebilmesini ve sıkılmadan vakit geçirebilmesini teminen aldığımız 10 adet tableti Adana Şehir Hastanesi Hematoloji bölümüne 2430 Bölge 2022-2023 Dönem Guvernörümüz Emre Öztürk’ün de katılımı ile teslim ettik. Bölüm yetkilisi Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Uzmanı Uzman Dr. Defne Ay Tuncel bizleri talasemi hastalığı hakkında bilgilendirdi. Bölümde tedavisi devam eden talasemi hastası çocuklarımıza ve ebeveynlerine pasta ikram ederek onlarla sohbet etme imkanı da bulduk'' dedi.