Adana İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Adana Şubesince “Hediyem Kitap Olsun” kampanyası kapsamında Çocuk Evleri Sitesi Kütüphanesinde Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından oluşan kitaplık kurdu.

'Hediyem Kitap Olsun' Kampanyası Kitapları Dağıtılıyor
Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde "Hediyem Kitap Olsun" kampanyası başlatılmıştı. Bu kapsamda İl Müftülüğü, TDV Adana Şubesi ve hayırseverlerin destekleriyle temin edilen kitaplar, Adana Çocuk Evleri Sitesi’ne ulaştırıldı.

'Hediyem Kitap Olsun' Kampanyası Kitapları Dağıtılıyor
Kitaplık kurulumu hakkında Diyanet Haber ve Diyanet Tv ’ye bilgi veren İl Müftüsü ve TDV Adana Şubesi Başkanı Mehmet Taşcı, " Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfımız söz konusu kampanyayı ‘Hediyem Kitap Olsun’ sloganıyla başlatmış, hayırsever ve necip milletimizin destekleriyle devam ettirmiştir. Bu kapsamda müftülüğümüzce tedarik edilen eserler Adana Çocuk Evleri Sitesindeki yavrularımızın istifadesine sunulmak üzere Kütüphaneye bağışlanmıştır. Her yaştan gençlerimiz bu kitaplardan istifade edecekler. Emeği geçen TDV  Adana Şubesi Kadın Kolları Gönüllülerimize çok teşekkür ediyorum " ifadelerini kullandı.

'Hediyem Kitap Olsun' Kampanyası Kitapları Dağıtılıyor
Kitaplık kurulumunda; İl Müftü Yardımcısı Yusuf Dikmen, Adana İl Vaizi Nuriye Acarlar, Din Hizmetleri Uzmanı Sibel Çelik, Teknikerler Mustafa Akdemir, Barış Yerdüz ve Çocuk Evleri Sitesinde Manevi Rehber olarak görev yapan Kur'an Kursu Öğreticisi Sevgi Oğuz ve İmam-Hatip Mustafa Önver  katıldı. 
Çocuk Evleri Sitesi Kurum Müdürü Veysel Ege çocuklarımıza yönelik sunulan Din Hizmetlerinden dolayı başta İl Müftüsü Mehmet Taşcı’ya ve ekibine teşekkür etti.