Adana Sanayici ve İşadamları Derneği (ADSİAD) ailesi düğün sevinci yaşadı. ADSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Yörük Efe Uluç, gönlünü kaptırdığı güzel gelin mimar Aylin’le dünya evine girdi. 
Adana Seyhan Otel’de gerçekleşen düğün töreninde nikahı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü kıydı. Hüseyin Sözlü’ye ADSİAD ve ÇUKUROVA SİFED Başkanı Süleyman Sönmez’in organizesiyle sürpriz doğum günü kutlaması da yapıldı. 
Gökhan Çıragil, Ulaş Germen ve Cenk Uluç’un şahitliğiyle evlenme cüzdanını kapan gelin Aylin, damat Efe’nin ayağına basmayı ihmal etmedi. Suluca Eski Belediye Başkanı Latif Uluç, oğlunun mürüvvetini görmenin sevincini yaşarken, gelinin annesi Seyyare ve babası Recai Türkmen ile birlikte konuklarla tek tek ilgilendi. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dilerken kendisi için hazırlanan sürpriz doğum günü kutlaması için ADSİAD ve ÇUKUROVA SİFED Başkanı Süleyman Sönmez’e teşekkür etti. 
Düğün törenine ADSİAD Başkan Yardımcısı Türkan Cerrahoğlu, Genel Sekreter Barış Kaan Ekmen, Yönetim Kurulu Üyeleri Halil Günaydın ve Oktay Özbiçer ile ADSİAD üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.