Karsavran Köyünde (Mahalle)  doğup büyüyen, Uludağ Üniversitesinde Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi okuyan CHP Tufanbeyli Belediye Başkan A. Adayı İhsan Yahşi, “Tufanbeyli’nin sorunlarını yaşayarak tecrübe ettim. Yıllardır biriken sorunların çözümü için elimi taşın altına koymaya karar verdim. Elde ettiğim Devlet tecrübemle vatandaşın ayağına giderek birlikte üreteceğimiz ortak akılla daha yaşanabilir bir Tufanbeyli oluşturacağız” dedi.

“İSTİŞARE İLE PROJELERİMİZİ GELİŞTİRECEĞİZ”

Devletteki Memuriyetle birlikte hiç kopmadığı Tufanbeyli de çiftçilik yapmaya devam eden Tufanbeyli Belediye Başkan A. Adayı İhsan Yahşi, “Ellerim Nasırlı” diyerek tarım ve hayvancılık konusundaki projelerini şöyle aktardı:

Emekli Ağlayarak Anlattı Müzeyyen Şevkin Üzülerek Dinledi Emekli Ağlayarak Anlattı Müzeyyen Şevkin Üzülerek Dinledi

“Emek yoğun projelerimizle halkımızın daha mutlu olması için çalışacağız. Bunun için “ben yaptım oldu” değil, istişare kültürüyle halkımızın ayağına giderek projelerimizi geliştireceğiz. Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu efsanesi gibi bir Tufanbeyli efsanesi ortaya koyacağız. Tarım ve hayvancılık önceliğimiz olacak. Tarımda ve Hayvancılıkta katma değeri yüksek ürünlere yöneleceğiz. Et ve süt birlikleri başta olmak üzere, kooperatifleri destekleyeceğiz.

İhsan Yahşi “Tufanbeyli Ekonomik ve Sosyal Dönüşümle Gelişecek”

“KATMA DEĞERİ YÜKSEK ÜRÜNLERLE TUFANBEYLİ DE GELİŞECEK”

Eti işleyecek, sütü ambalajlayacak, tarım ürünlerini paketleyecek işletmelerle katma değeri yüksek ürün üretip, hem halkımızın daha çok kazanmasını sağlayacağız hem de bölgemizde yeni istihdam merkezlerine imkân sunarak işsizliğin ortadan kalkmasına katkı vereceğiz. Katma değeri yüksek ürünlerle halkımızın geliri artacak, Tufanbeyli de gelişecek

“HEM EKONOMİK HEM DE SOSYAL ALANDA YAŞAM KALİTESİ ARTACAK”

“Tarımı, hayvancılığı, gübreyi biliriz” diyen CHP Tufanbeyli Belediyesi A. Adayı İhsan Yahşi Ekonomik ve sosyal anlamda yerinde dönüşümle vatandaşın daha mutlu olacağını ifade ederek “Amacımız halkımızı daha çok kazandırarak ve yeni istihdam alanlarıyla bulunduğu yerde ve çevrede huzurlu bir şekilde yaşamasını sağlamak olacak. Ekonomik dönüşümle geliri artan vatandaşımızın sosyal alanda da gelişmesi için istişare ile uygun yerlerde mesire alanları oluşturacağız. Böylece hem ekonomik hem de sosyal açıdan halkımızın yaşam kalitesini daha da artırmış olacağız” diye konuştu.