Ceyhanlı gençlerin üniversiteli olmasında büyük pay sahibi olan Başkan Hülya Erdem, ücretsiz üniversiteye hazırlık kurslarında evlatlarının gelişimini desteklemeye özen gösteriyor. Gençlerin akademik başarılarına katkı sağlamak için kaliteli eğitim ve profesyonel rehberlik hizmeti sunan Başkan Hülya Erdem, “Her yıl yeni genç beyinlerimizi üniversiteyle tanıştırmanın huzurunu yaşıyoruz. Gençlerimizi hayallerine bir adım daha yaklaştırmanın gururuyla üniversiteye hazırlık kurslarımızda hız kesmiyoruz” diye konuştu.  

BAŞKAN ERDEM BİSİKLET EVİNDE…

Adana’nın kalbi, Türkiye’nin enerji üssü Ceyhan ilçesine kazandırdığı yeniliklerle, farklı projelerle dikkat çeken Başkan Hülya Erdem, geçtiğimiz aylarda hizmete açılan Bisiklet Evi’nde çocuklarla, gençlerle ve aileleriyle bir araya geldi. Çocukların ve gençlerin spor dolu ortamlarda buluşması için var gücüyle çalışan Başkan Erdem, doğayla, çevreyle iç içe spor yapan, bisiklet kullanan çocukların, gençlerin sağlıklı gelişimlerine destek olmanın mutluluğunu tattıklarına dikkat çekti.

Belediye Başkanları Devreden Borçları Açıklayacak Mı? Belediye Başkanları Devreden Borçları Açıklayacak Mı?

OKULLARDA DÖNÜŞÜM KUTULARI

Ceyhan’ı eğitim, spor ve çevre dostu ilan eden Çukurova’nın tek, Ceyhan’ın ilk ve tek kadın belediye başkanı olan Ceyhan’ın Hülya Annesi, Başkan Hülya Erdem, Ceyhan’ın doğasını ve çevresini korumak için başlattığı dönüşüm seferberliğine okullarla devam ediyor. İlçedeki okullara yerleştirdikleri dönüşüm kutularının örnek teşkil ettiğine dikkat çeken Başkan Hülya Erdem, “İklim krizinin kapımızda olduğu bu günlerde, Ceyhanımızı örnek bir kent yapmak için omuz omuza çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu. Ceyhan’da ilkleri, enleri, tekleri başarmanın gururunu yaşadığını ifade eden Başkan Hülya Erdem, “Ceyhan’a hizmet yürek ister. Biz, sonuna kadar ilçemizin doğası, çevresi, insanları, çocukları, gençleri için mücadelemize devam edeceğiz. Daha güzel daha yaşanılır bir Ceyhan için komşularımızla, hemşehrilerimizle el ele omuz omuza çalışmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.