Tanınmış iş adamı Mustafa Geldi, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Adana'yı TBMM'de milletvekili olarak temsil etmek için ilk adımı atarak milletvekili aday adayı başvurusunu yaptı.

İş Adamı Mustafa Geldi, Yeniden Refah Partisinden Milletvekili A. Adaylığını Açıkladı

Yeniden Refah Partisi il binasında İl SKM Başkanı Mehmet Çalışkan'a evraklarını teslim eden Geldi'ye il yönetimi, ilçe başkanları ve çok sayıda partiliden de destek geldi.

İş Adamı Mustafa Geldi, Yeniden Refah Partisinden Milletvekili A. Adaylığını Açıkladı

"UMUTSUZLUK, ÇATESİZLİK VE ALTERNATİFSİZLİK DÖNEMİ SONA ERDİ"

Başvurusunun ardından bir konuşma yapan Mustafa Geldi halkın çaresizlik döneminin sona ereceğini ifade ederek şuİş Adamı Mustafa Geldi, Yeniden Refah Partisinden Milletvekili A. Adaylığını Açıkladı mesaları verdi:

"Milletimize bir müjde veriyoruz; Artık çaresizlik, umutsuzluk, alternatifsizlik dönemi sona ermiştir. Artık umut var, çare var, alternatif var. Artık Yeniden Refah var. Refah'ın vakti geldi.Haklı ve haklıyı üstün tutan, milletin menfaatini önceleyen, emperyalist düzene kafa tutan, sanayi ve teknoloji hamleleri, eğitim ve ekonomi modelleriyle çiftçiye, esnafa, memura, dar gelirliye, sabit ücretliye kısacası toplumun her kesimine dokunan projeleriyle Milli Görüş'ün temsilcileri olarak bizler yeni bir dünya, yaşanabilir, yeniden büyük Türkiye ideallerimizle siyaset yapacağız" 

"ADANA'YI YENİDEN ZİRVEYE ÇIKARMAYA ÇALIŞACAĞIZ"

Tüm insanlığa ve mahlûkata şefkat prensibi, yönetimde ve paylaşımda adalet düsturuyla hizmet edeceklerini vurgulayan Geldi, şöyle devam etti:

"Şehrimizin geri bırakılmışlığı makûs talihimiz değil. Adana'yı yeniden zirveye çıkarmak için çalışacağız. Türkiye'nin sıfır bir numaralı iline yakışan da zirvedir. Projelerimiz hazır. Bu projeleri uygulayabilecek irademiz de var. Allah'ın izni ile meclise girdiğimizde milletimizin özlediği yönetim anlayışını hâkim kılacak Adana’nın her ilçesi, her mahallesi için durmadan çalışacağız" 

yrp-adana-millet-vekili-a-adayi-mustafa-geldi-44

"ÇİFTÇİNİN VE TİCARET ERBABININ YAŞADIĞI SIKINTILARI AŞMANIN ADRESİ YRP'DİR"

Kendisinin Oğuzların Bozok kolunun Kayı boyuna mensup Karakeçili aşiretine mensup olduğunu, uzun yıllardır Adana'da ticaret yaptığını da sözlerine ekleyen Yeniden Refah Partisi Adana Milletvekili aday adayı Mustafa Geldi konuşmasını şu sözlerle tamamladı;

 "Ben çiftçilerin de ticaret erbabının da ne büyük zorluklarla hayatlarını idame ettirdiklerini, bu millete, bu ülkeye katma değer sağladıklarını biliyorum. Onlar da biliyorlar ki yaşadıkları zorlukları aşmanın adresi Yeniden Refah Partisi'dir. İşte ben de bu yüzden bugün Yeniden Refah Partisi'nden Adana milletvekili aday adaylığı başvurumu yaptım. Başta bizlere güvenen Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan'a, Genel Merkez yöneticilerimize, İl Başkanımız Sayın Selahattin Baysal'a, İl Yönetimimize, partililerimize, çok kıymetli aileme ve milletimize teşekkür ediyorum. Allah'a hamdolsun ki milletimize hizmet etme fırsatı verdi bize. Parti yöneticilerimiz ve milletimiz de teveccüh eder ve bizi Meclis'e gönderirse milletin menfaatine çalışacağımıza söz veriyoruz."