Yeniden Refah Partisi’nden Adana Milletvekili aday adayı olan iş adamı Yusuf Ayaz; "14 Mayıs Türkiye için yeni bir dönüm noktası olacak. Türkiye’nin yeni yüzyılını milletimizle birlikte inşa edecek ve Milli Görüş nizamını tüm dünyaya yayacağız" dedi.  Bu süreçte en fazla başvuru alan partilerden birisi de henüz dört yıl önce kurulan ve ilk kez bir seçime katılacak olan Yeniden Refah Partisi oldu.

54. Hükümet’in Başbakanı merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan’ın genel başkanlığını yaptığı Yeniden Refah Partisi’nden Adana Milletvekili aday adayı olan isimlerden birisi de Adana’nın sevilen ve sayılan esnaflarından Yusuf Ayaz oldu.

YUSUF AYAZ: MİLLETİMİZLE EL ELE YENİDEN REFAH’LI GÜNLERE

YUSUF AYAZ: MİLLETİMİZLE EL ELE YENİDEN REFAH’LI GÜNLERE

Parti il binasında düzenlenen törenle evraklarını İl SKM Başkanı Mehmet Çalışkan’a teslim ettikten sonra ilk açıklamalarını yapan Yusuf Ayaz; "Milli Görüş’ün ikinci kırk yılında ülkemizin ise ikinci yüz yılında kadim medeniyetimizin izinde ecdadımızın bizlere bıraktığı mirasa sıkı sıkıya sahip çıkacağız. Sıfır bir numaralı Adana’dan başlayarak Türkiye’nin 81 ilinde geleneklerimizden gelen değerlerimize sahip çıkarak siyaset üreteceğiz. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin" dedi.

"MİLLİ GÖRÜŞ, ADALET DEMEKTİR"

Milli Görüş’ün yargıda, yönetimde, paylaşımda adalet demek olduğunu ve bu anlayış ile ilkelerinden taviz vermeden hareket ettiklerini vurgulayan Ayaz; "Milletimizin çıkarına olan her hususta atılan olumlu adımları takdir ediyoruz ancak bu adımların yeterli olmadığını da görüyoruz. Yeniden Refah Partisi’nin kendi adayları ve logosu ile gireceği 14 Mayıs seçimlerinde Milli Görüş’ü Meclis’te temsil edecek kadrolarla siyaset yapıyoruz. İnşallah partimiz TBMM’de gurup kuracak sayıda vekil çıkartacak ve bu seçimlerden alnının akıyla çıkacaktır" ifadelerini kullandı.

Ticari kimliğinin yanında birçok sivil toplum kuruluşunda da önemli görevlerde bulunan Yusuf Ayaz, Adana ile ilgili projelerinin de hazır olduğunu sözlerine ekledi. Ayaz; "81 ilimizde yüzlerce Refah projesi ile kalkınan Türkiye’yi inşa etmek için yola çıktık. Her il için olduğu gibi tarımın, sanayinin can damarı olan ancak son yıllarda maalesef çevresindeki diğer şehirlerin çok gerisinde kalan Adana için de projelerimiz var. Öncelikle sanayiyi ve tarımı yeniden ayağa kaldıracağız ardından Adana’nın bölgenin turizm kenti olması için de projelerimizi hayata geçireceğiz. İnanıyoruz ki Adana ayağa kalktığında tüm Türkiye ayağa kalkacaktır. STK’larımız ile basınımız ile milletimiz ile birlikte çalışacak ve Allah’ın izni ile Yeniden Refah, yeniden Milli Görüş iktidarını hep birlikte inşa edeceğiz" dedi.

Yusuf Ayaz sözlerini şöyle tamamladı; "Genel Başkanımız Fatih Erbakan’ın önderliğinde, Genel Merkez ve teşkilatlarımız ile İl Başkanımız Sayın Selahattin Baysal’ın uygun görmesi milletimizin de teveccühü ile inşallah bu güzel kenti mecliste temsil edeceğime inanıyorum. Rabbim sonunun hayırlı olmasını dileyerek çıktığımız bu kutlu yolda bizleri mahcup etmesin."