İçişleri Bakanlığı, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü’nün çalışmaları sonucu İstanbul, Diyarbakır, Kocaeli, Ağrı, Kırıkkale, Samsun, Siirt ve Tekirdağ’da eş zamanlı operasyon düzenledi.

Sokak aralarında uyuşturucu satan “torbacılar”ın hedef alındığı operasyonlarla ilgili ayrıntıları İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya paylaştı.

Bakan Yerlikaya, şüphelilerin teknik ve fiziki takiplerle delillendirilerek yakalandığını belirterek, “Elde edilen bilgiler titizlikle analiz edildi. 189 torbacı gözaltına alındı; 171’i tutuklandı, 18’ine adli kontrol verildi” dedi.

FETÖ Üyesi Güllü Jandarmadan Kaçamadı
FETÖ Üyesi Güllü Jandarmadan Kaçamadı
İçeriği Görüntüle
https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1973610157356523838

Mücadelelerinin uyuşturucudan gençlerimizi ve vatandaşlarımızı korumak olduğunu ifade eden Bakan Yerlikaya, "Bu, sadece ülkemiz için değil, tüm insanlık için bir insanlık suçu. Emeği geçenleri tebrik ediyorum" dedi.

Kaynak: İGF