İsviçre BİLK Gazetesinden Türkçeye Çevrilmiştir

Transfer darbesi: Mario Balotelli, FC Sion'a geçti!
FC Sion'a transfer darbesi: Mario Balotelli gelecekte Süper Lig'de oynayacak.

İtalyan forvet, Türkiye'den Adana Demirspor'dan Valais'e hemen hareket ediyor, burada Çarşamba sabahı sağlık kontrolünü tamamladı ve son detayları açıkladı.

Balo Protokolü: sözleşme teklifi, özel jet uçuşu, anlaşma
Son zamanlarda, Sion'da bir değişiklik söylentileri konusunda sessiz kaldı. Ancak geçtiğimiz hafta Türkiye'de forvet oyuncusu, İtalya'da da bir forvet efsanesi olan teknik direktörü Vincenzo Montella (48) ile kameralar önünde tartıştı. Böylece Balotelli'nin Türkiye Süper Lig macerası sona ermiş oldu. Özel bir jete bindi ve büyüdüğü Brescia'ya, evine uçtu. Ve hemen Sion'un çıkış yolu yeniden ısındı.

Ardından transfer uzmanı Nicolò Schira Pazartesi sabahı Twitter hesabına Balotelli'nin hayalinin İtalya'ya dönmek olduğunu yazdı. Ancak, FC Sion'dan da bir transfer teklifi var. Valais, görünüşe göre Balotelli'ye üç yıllık bir sözleşme teklif edecekti. Gerçekten bir sansasyon olacak mı?, Birçok İsviçreli futbol taraftarı merak ediyor.

Balotelli

Transfer gurusu Fabrizio Romano (29) Twitter hesabından soruya evet cevabı verdiğinde Çarşamba günü saat 03:47. Romano, Balotelli'nin Squadra Azzurra elbisesiyle bir resminin yanı sıra 11 milyon takipçisine şöyle yazıyor: “Mario Balotelli, FC Sion'u seçti. Tam bir anlaşma mevcut, önceliği Sion. Adana Demispor ile bitti."