Beraberinde İYİ Parti Çukurova Belediye Meclis üyeleriyle birlikte Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir ve Başkan Yardımcısı A.Engin Kanber ile görüşen Büyüköztürk; Çukurova’nın Adana’nın en güzide ilçelerinden biri olduğunu ancak buna karşın çözüm bekleyen sorunları olduğuna dikkat çekti.

Büyüköztürk; İYİ Parti’nin yerel yönetim anlayışının; halkın beklentilerine cevap verecek, daha yaşanabilir ve müreffeh bir ilçe oluşturmaya yönelik olduğunu belirterek;

“Çukurova ülkemizin bir çok İl’inden daha büyük bir yerleşim alanına sahip. Modern kentleşme anlamında öncelikle altyapıda bir çok sorunu olduğu ortada. Çukurova İlçe sakinlerinin hakettiği bir yerel yönetim anlayışı içerisinde sorunları kalıcı şekilde çözmeye talibiz. Kentsel mimarinin yanı sıra kent donatılarının eksikliğini giderecek projelerimiz hazır. Göreve geldiğimiz anda süratle ilk olarak altyapı sorunlarına eğileceğiz. Daha çok yeşil alan oluşturmanın yanı sıra spor alanlarının çoğalmasını ve Çukurova’nın ihtiyaç duyduğu eksiklerin giderilmesini sağlayacağız” diye konuştu.

İYİ Parti Çukurova Belediye Başkan Adayı Büyüköztürk ÇGC’de

İYİ Parti Yönetiminde Adana'da 2 İsim Yer Aldı İYİ Parti Yönetiminde Adana'da 2 İsim Yer Aldı

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanvekili ve ÇGC Başkanı Cafer Esendemir de konuşmasında; seçimlerin demokrasi şöleni olarak geçmesini beklediklerini belirterek, “Her adaya eşit mesafedeyiz. Bu bir bayrak yarışı. Halkın sandığa yansıyacak iradesine herkesin saygılı olması gerekir. Yaşadığımız yerin sorunlarının çözümü ve halkın beklentilerine yönelik projelerin ortaya konulması gerekir. Bol vaat yerine gerçekleştirilmesi imkanlar dahilinde olan ve öncelikli sorunların çözümü noktasında adayların kendilerini en iyi şekilde ifade etmelerini bekliyoruz. Türk demokrasi tarihi açısından Mart ayında yapılacak olan yerel yönetimler ve belediye seçimlerinin halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, tüm adaylara başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.