DAİMFED'ten Yüreğir Belediye Başkanı Demirçalı'ya Ziyaret DAİMFED'ten Yüreğir Belediye Başkanı Demirçalı'ya Ziyaret

Konuşmaların ardından kürsüye gelen İYİ Parti Çukurova Belediye Başkan Adayı Doktor Birol Büyüköztürk burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Saygıdeğer hemşehrilerim öncelikle şunu belirtmek isterim ki; Çukurova Belediye Başkanlığına talip olmak şahsım için en büyük gurur kaynaklarından birisi, Adana'nın eğitim seviyesi en yüksek ilçesinin insanlarına hizmet etmeye talibim. Öncelikle 6 Şubat depremi ile en büyük hasarı alan İlçemizin sorunlarını bir an önce çözüme kavuşturmak yaraları hızlıca sarmak için belediye başkanlığına talibim. Yeniden böylesi acıların yaşanmaması için, gece gündüz çalışmak için adayım. Usulsüz imara, çarpık yapılaşmaya, gözleri bürüyen ranta, talana, açgözlülüğe, betona bulanan kentlere, yeşile doğaya düşman şehirlere dur demek için yola çıkıyorum. İnşallah Tüm bunlara el birliği ile dur diyeceğiz. Makus talihi hep birlikte yeneceğiz."

İYİ Parti Çukurova'da Seçim Ofisinin Açılışını Yaptı
"Saygıdeğer hem şehrilerim akıl ile yola çıkan inanın yolda kalmaz, düşünerek taşınarak yapılan her işin başarıya ulaşacağına İnanırım.Ben bir hekimim, bilimin; insan sağlığına ne gibi katkılar sunduğunu yaşam kalitesini ne ölçüde artırdığını en iyi bilen biriyim. O yüzden bilimin rehberliğinde atılan her adımın netice üreteceğini en iyi bilenlerdenim. Bilim hepimizin elinde sönmez bir meşaledir. Benim ile yakınen mesai yapan arkadaşlarım bilirler bize durmak yok, yorulmak yok, Millet yolunda gayret göstermekten geri düşmek yok, benim yönetim anlayışımın yaşama bakış açımın temel direği bunlardır. Yani akıl, bilim, dürüstlük, adalet ve çalışkanlıktır. Bizler bugün Çukurova için 7/24 çalışmaya talibiz koltukları değil ayakkabıları eskitmeye talibiz. Şehrimizi zenginleştirmeye, evlerimize sokaklarımıza caddelerimize huzuru temizliği ve bereketi hakim kılmaya talibiz. Bugüne kadar bu tecrübe birikimi mi siz hemşerilerimin de teveccühü ile Çukurova belediyesine yansıtmayı umut ediyorum. Kadını ile erkeği ile genç ve çalışkan bir kadroyla göreve talibiz. Ortak akılla yol yürüyecek el birliği ile sorunların üstesinden geleceğiz. Çukurova için birçok projemiz var, hayallerimiz var, vizyonumuz var, ufkumuz var ama en önemli projemiz insan merkezli yönetim anlayışı saygı ve sevgi yönetimimizin esasını teşkil edecek kapımız herkese açık olacak ama asıl mesai yerimiz makamımız değil sokaklar olacak. Belediye başkanını her zaman sahada yanı başınızda göreceksiniz. Dediğim gibi koltukları değil ayakkabıları eskitmeye geliyoruz.
 Saygıdeğer Çukurovalılar 21 yüzyılın ortasına doğru geldiğimiz şu günlerde teknolojiden en fazla istifade eden belediye Çukurova belediyemiz olacak. Emeklilerimizi göz ardı etmeyeceğiz, hastalarımızı evlerinde sahipsiz bırakmayacağız, yoksul ve düşkünlerimize dayanışma elimizi uzatacağız, sosyal yardımların hakkaniyetli bir şekilde dağılmasını sağlarken alan elin veren eli görmediği insani bir yardım sistemini devreye sokacağız.  Çukurova'mızın marka şehir olabilmesi için sanatın tüm alanlarını destekleyeceğiz. Tek bir kuruşun bile israf olmasına müsaade etmeyeceğiz. Tüm mahallelerimizdeki ibadethanelerin temizlik ve bakımını düzenli olarak gerçekleştireceğiz. Meslek edindirme kurslarının yanı sıra ev hanımlarımız başta olmak üzere tüm yaş grubundan insanların katılabileceği kültürel sanatsal ve eğitimsel etkinlikler düzenleyeceğiz. Park ve bahçelerimizi yediden yetmişe herkes için 7/24 güvenli ve huzurlu hale getireceğiz. Pazarlarımızı tüm Adana'nın en düzenli ve en ucuz pazarı olması için gerekli tedbirler alacağız sağlıkta ulaşılabilirliği artıracak yatırımları süratle gerçekleştireceğiz. Saygıdeğer hem şehrilerim birlikte başaracağız. Bu duygu ve düşünceler ile burada sözlerime son veriyor hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum."

İYİ Parti Çukurova'da Seçim Ofisinin Açılışını Yaptı