Ayhan Barut "Belediyelerimize Değil Halkımıza Kötülük Yapılıyor" Ayhan Barut "Belediyelerimize Değil Halkımıza Kötülük Yapılıyor"

İYİ Parti Sarıçam İlçe Kurucu Başkanı ve üç dönem İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunan Sarıçam Belediye Başkan a.Adayı Ahmet Köse ve beraberindeki binin üzerinde partiye kazandırdığı üye dün akşam büyük bir organizasyon eşliğinde partiden istifa etti.
İstifa kararını üyeleri ile paylaşan eski Başkan Ahmet Köse ve mevcut İlçe Başkan, Başkan yardımcıları ile halen görevde bulunan Belediye Meclis  Üyeleri ve meclis üyesi aday adayları ile birlikte istişare ederek bu süreci yürüttüklerini beyan eden Başkan Av. Ömer Arıcı; ‘Gece gündüz demeden her türlü yaftaya maruz kalarak kapı kapı çalışan bizleri ikna ederek İYİ Parti saflarında yer almamıza sebep olan Başkanımız Ahmet Köse’ye yapılan haksızlık artık bardağı taşıran son damla oldu. Adana’da siyaseti kendi kısır çemberi içerisinde tutmaya çalışanlar şapkanızı önünüze koymanın zamanı geldi hesabımızı sandıkta göreceğiz dedi.’ 

İYİ Partide Ahmet Köse Depremi! Binlerce Kişiyle İstifa Etti
Eski Başkan Ahmet Köse ise şu ana kadar istifalarımız 1000 kişiyi buldu. Bu afaki bir sayı değil tek tek görüşülerek üyelerin kendi E-Devlet hesapları üzerinden istifa ettiklerini ve istifa sonrasında ekran görüntülerini alarak kendilerine attıklarını dile getirerek bu ekip ruhunu biz bir ilçede yapabiliyoruz ama yukarıda bunu yapabilecek duruş olmadığı için muhteşem hayaller ile kurduğumuz bu partiyi bitirdiler. Kendilerine hayırlı olsun şeklinde konuştu.