İşte Adana'daki Aktif Çalışan ve Emekli Sayısı İşte Adana'daki Aktif Çalışan ve Emekli Sayısı

Kasko Sigortası Teklifinizi Nasıl Düşürebilirsiniz?

Kasko sigortaları, mali güvence açısından en güvenilir ve en işlevsel hizmetlerden biridir. Sigorta şirketleri tarafından; hasar, kayıp, kaza ve diğer sebeplere bağlı gerekçeler için kasko güvencesi sağlanır. Bu güvencenin temeli, poliçe ve sözleşmeler üzerine kurulur. Teminat ve garantiler için yapılan katkı payı ödemeleri ile de hizmet bedeli sigortalıya beyan edilir. Bu bedeller prim olarak da adlandırılır.  

Kasko 2023 fiyatları, sigorta şirketlerinin politikalarına bağlı olarak değişiklik gösterebileceği gibi bazı hallerde sigorta fiyatlarında indirim uygulanması da mümkün oluyor. Kasko sigortası fiyatlarını düşüren unsurlar ve fırsatlara dair detaylara, kasko teminatları ve genişletilmiş hizmet özelliklerine yazımızı inceleyerek ulaşabilirsiniz. 

Genişletilmiş Kasko Tercihi

Araçlar için yapılan kasko sigortasının temel amacı olası risklere karşı koruma sağlamaktır. Bazı kasko poliçelerine, ihtiyaca bağlı olarak özel eklemeler yapılabilir. Bu sistem genişletilmiş kasko olarak adlandırılır.

Yani standart kasko paketi veya özel kasko ürünlerine beklenti ve ihtiyaçlara göre eklemeler yapılır. Bu eklemeler katılım payı ve güvencelerde de değişiklik yaratır. Genişletilmiş kasko hizmeti sayesinde kişiye ve mülkün ihtiyacına özel, mevcut risk alanlarını baz alan kaskolama yapılmış olur. İşlevsel değişim hizmetlerinin başında genişletilmiş kasko tercihi yer alır.

İhtiyacınız Olmayan Teminatlar

Teminat kapsamı kasko sigortaları için en kritik unsurlardan biridir. Çünkü kasko sahiplerinin aldıkları hizmete, hangi ölçüde ve hangi durumlar karşısında ulaşabileceği bu başlıklar altında belirlenir. Dolayısıyla poliçe kapsamı belirlenirken ihtiyaç duyulan teminatlara sahip tercihlere özen gösterilmelidir.

Alınan kasko sigortasının hem koruyucu hem kapsamlı hem de ihtiyaca uygun şekilde dizayn edilmesi için sigorta şirketi ürünleri detaylı biçimde incelenir. Sigorta yaptırmak isteyenler, ihtiyaçlarına uygun teminatları içeren poliçelere kabul verir. İhtiyaç duymadıkları hizmet başlıklarını poliçeden kaldırabilirler.

Sonuç olarak teminat kapsamına ilişkin şirketten nitelikli bilgi aktarımı talep etmek, ihtiyacınız olan hizmet paketini seçmenizi de kolaylaştırır.