Stern Dergisinden Türkçeye Çevrilmiştir. -  © Xavier Collin/Image Press Agency/ImageCollect

Kate Hudson muhtemelen sabah kahvesini hafif giyinmiş içmeyi seviyor. Instagram'da şimdi üstsüz olduğunu gösteren bir fotoğraf paylaştı. Tepkiler son derece coşkulu.
Aktris Kate Hudson (43) vücudunda küçük bir kumaşla sabah kahvesinin tadını çıkarıyor gibi görünüyor. Instagram hesabında şimdi Londra'dan, üstsüz ve elinde kahve fincanı ile sadece göğsünü örten uzun sarı saçlarını gösteren bir fotoğraf paylaştı. Hudson, yazının altına üç kahve emojisi ekleyerek "Güneş çıktı" yazdı.

Kate Hudson: Kardeş Oliver heyecanlı değil

Oyuncu arkadaşı Selma Blair (50) "Harika bir sabah" diyor. Şarkıcı Janelle Monae (36) "Bunu yeniden yaratmam gerek! Simge" yazıyor. Başka bir kullanıcı, "40, yeni 20'dir" yorumunu yaptı. Sadece Hudson'ın kardeşi Oliver (45) fotoğrafa pek hevesli görünmüyor. "Hayır..." aktör fotoğrafa yorum yapıyor. Güya sadece bir şaka: Geçen yıl Oliver Hudson , "People" dergisine ailesinin çıplaklık konusunda çok "açık" olduğunu söyledi. 45 yaşındaki, "Dürüst olmak gerekirse, çok açık bir ailede büyüdük" dedi. "Çıplaklık hiçbir zaman tabu olmadı. Hepimiz çıplak doğduk ve olan bu."