Adanahabermerkezi.com
Ziyaret sırasında Belediye binası ve Hükümet Konağı çevresinde devam eden çevre düzenleme çalışmalarının da yerinde incelendiğini belirten Başkan Şimşek, ilçenin gelişimi için kurumlar arası iş birliğine büyük önem verdiklerini ifade etti.

Başkan Şimşek, “Kaymakamımız Sayın Hüseyin Bozoğlan ile belediyemize gerçekleştirdiği iadeyi ziyaret kapsamında ilçemizde yürütülen çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk. Belediye binası ve Hükümet Konağı çevresinde devam eden çevre düzenleme çalışmalarını birlikte inceledik. Nazik ziyaretleri ve değerli katkılarından dolayı Sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.” dedi.

Ziyaretin, Karaisalı’da yürütülen belediye hizmetleri ve kamu yatırımları açısından verimli geçtiğini belirten Şimşek, ilçede vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdüğünü vurguladı.





