Nezihe Yalvaç Uygulama Oteli’nde düzenlenen törene vali yardımcıları, askeri ve mülki erkan, ilçe kaymakamları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, oda ve dernek başkanları, şehit ve gazi dernek başkanları ile vatandaşlarımız katıldı. 

Kent Kurmayları Bayramlaşmada Buluştu

Bayramlaşma programına katılan tüm katılımcılar ile tek tek bayramlaşan Vali Köşger, "Bayramlar birlik ve beraberliğin, sevgi ve saygının artarak yaşandığı çok özel günlerdir. Bu güzel bayram günlerimizin hepimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Allah ağzımızın tadını bozmasın. İnşallah ailelerimizle birlikte, ay yıldızlı bayrağımızın altında Rabbim nice bayramlara kavuştursun, bir sonraki ramazanı göstersin. Sizlere ve ailelerinize sağlıklı, huzurlu bayramlar diliyor; başta Adanalı hemşehrilerim olmak üzere yüce milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı'nı en kalbi duygularımla kutluyorum.” dedi.

Portakal Çiçeği Karnavalında Yerli ve Yabancı Turistlerden Büyük Katılım Portakal Çiçeği Karnavalında Yerli ve Yabancı Turistlerden Büyük Katılım

Kent Kurmayları Bayramlaşmada Buluştu

Samimi bir ortamda gerçekleşen bayramlaşma programı, hep birlikte edilen sohbetlerin ardından sona erdi.