‘Mahalle mahalle Kentsel Dönüşüm’ etkinliği tüm hızıyla Ekol İnşaat Tamer Gülcan sponsorluğunda ve Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, DAİMFED Genel Başkan yardımcısı Tamer Gülcan, DAİMFED Kentsel Dönüşüm Mevzuat Başkanı Timuçin Güvercin, DAİMFED Mali ve İdari işler Başkanı Nurullah Hamidi ve Şehit Erkut Akbay Mahallesi Muhtarı Selehattin Kılıç’ın katılımıyla Şehit Erkut Akbay mahallesinde gerçekleşti.

‘BU AŞAMAYA GELMEK İÇİN ÇOK ÇABA VE FEDAKARLIK YAPTIK’

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir; “Yüreğir olarak Kentsel Dönüşümü çok önemsiyoruz. Bu konuda her gayreti gösterip hiçbir fedakârlıktan çekinmiyoruz. İlçemizde yaşayan insanlarımızın daha çok sosyal donatılarla ve refah düzeyi yüksek yerlerde yaşaması için yaptığımız çalışmaların örneği Şehit Erkut Akbay Mahallesinde gerçekleşiyor. Buradaki sorunlardan birisi mahalle sakinlerinin bazılarının anlaşmaya yanaşmadığı, bu sağlandığında hemen temeli atıp en geç iki yıl içinde insanlarımızın evlerine kavuşacaktır. Tüm proje ve detay bürokratik işlemler tamamlanmış olup işimiz ihale aşamasına gelmiştir. Ayrıca Kentsel Dönüşüm hakkında DAİMFED in yaptığı bu bilgilendirme atılımlarını yerinde buluyor ve takdir ediyoruz.” Açıklamasında bulundu.

‘DAİMFED KENTSEL DÖNÜŞÜM HAKKINDA BİLGİLENDİRMEYE DEVAM EDECEK’

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu Kentsel Dönüşüm toplantıları ile alakalı olarak Yüreğir Belediyesinin diğer Belediyelere örnek olması gerektiğini. Teknik ve statik olarak insanımıza daha güvenilir binalar sunulmasının kontrolünü sağladığını belirtti.