Karaisalı'ya bağlı 1650 rakımlı Kızıldağ Yaylası'nda bu yıl 10.’su düzenlenen Köylerarası Futbol Turnuvası finali nefes kesti.  Karaisalı Belediyesi’nin ev sahipliğinde ve ana sponsorluğunda, Karaisalı Kaymakamlığı, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Karaisalılılar Derneği’nin destekleriyle bu yıl 10.’su düzenlenen turnuvanın final maçında Gildirlispor ile Kaşobaspor karşı karşıya geldi. Normal süresi 0-0 biten maçta penaltı atışları sonucu Kaşobaspor Gildirlispor'u 5-4 mağlup ederek kupanın sahibi oldu.

Kızıldağ Futbol Turnuvası

Final maçını Karaisalı Kaymakamı Mert Kumcu, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, MHP Karaisalı İlçe Başkanı Sezai Yılmaz, AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Osman Kurdak, Karaisalı Ülkü Ocağı Başkanı Kenan Küçük, Karaisalılılar Derneği Başkanı Hasan Dönmez, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda taraftar izledi.

Kızıldağ Futbol Turnuvası

Final maçının ardından İlçe Kaymakamı Mert Kumcu ile Belediye Başkanı Saadettin Aslan şampiyon Kaşobaspor’a kupa ve madalyaların yanı sıra, Karaisalı Belediyesi'nin vermiş olduğu 10 bin TL’lik şampiyonluk ödülünü de takdim ettiler.