Cumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, Yüreğir’de düzenlenen “Gençlik Aşkıyla Adana” programında gençlerle bir araya geldi. Adanalı gençlerin sevgi gösterisi ve tezahüratlarıyla karşılanan Kocaispir’e programda AK Parti Adana Milletvekilleri Ahmet Zembilci, Sunay Karamık, İl Başkanı Ozan Gülaçtı, İl Kadın Kolları Başkanı Hacer Söylemez, İl Gençlik Kolları Başkanı Önder Yücel, AK Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı Erdal Hatipoğlu ve AK Parti Yüreğir Belediye Başkan Adayı Halil Nacar ve AK Parti 26. ve 27. Dönem Milletvekili Tamer Dağlı eşlik etti. 

GENÇLER SÖZ SAHİBİ OLACAK
Yüreğir Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programda gençlere yönelik projelerinden bahseden Cumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, “Gençlerimizin beklentilerini, taleplerini anlayabilmek ve bu talepleri gerçekleştirebilmek için sizlerle birlikte yol yürümemiz gerektiğini düşünüyorum. Gençlerimizin bizden beklentileri, talepleri neyse oturup konuşarak istişare edeceğiz. Gençler söz sahibi olacak. Birlikte kararlar alacağız, birlikte uygulayacağız” diye konuştu.

ADANA ÜRETİMİN MERKEZİ OLSUN İSTİYORUZ
Gençlere sunulacak olan imkânlardan bahseden Başkan Kocaispir, “Biz bütün meslek dallarıyla ilgili sizleri yetiştirmek istiyoruz.  Adana üretimin merkezi olsun istiyoruz. Dene yap atölyeleri, teknoloji merkezlerimiz ile birlikte istediğiniz her alanda kendi geleceğinize ilişkin eğitim alabileceğiniz yerler kuracağız. Bunları kurarken de sosyal yaşamı unutmayacağız. Adana’mızda festivallerin yapıldığı, eğlendiğiniz, şarkılar söylediğiniz, tiyatrolara gittiğiniz her türlü faaliyetleri yapabildiğiniz ve her mahallede spor salonlarıyla birlikte kütüphanelerimiz ve ders çalışabileceğiniz huzurlu ortamları inşa edeceğiz.” şeklinde konuştu.

EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ GENÇLERİMİZ
Programda gençlerin öneri ve taleplerini de dinleyen Başkan Kocaispir, gençlerin her zaman kendilerine destek olduğunun altını çizerek, “Adana’mızı gerçek belediyecilikle tanıştıracağımız bu süreçte en büyük gücümüz; gece gündüz demeden gayret sarf eden genç kardeşlerim olacak. Biz sizlerle birlikte güçlüyüz. İnşallah gençlerimizin desteğiyle Adana'mızda yepyeni bir sayfa açacağız. İnanıyorum ki sizlerle kazanan Adana olacak” ifadelerini kullandı.

Başkan Emrah Kozay İlk Nikahını Kıydı Başkan Emrah Kozay İlk Nikahını Kıydı

Gençlerle sohbet edip bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Kocaispir’e bir de sürpriz yapıldı. AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Kurucu MKYK üyeliği ve Adana Gençlik Kolları Kurucu İl Başkanlığı yapan Kocaispir’in gençlik yıllarına ait fotoğraflar salondaki ekrana yansıtıldı. Programa katılan gençler tarafından hazırlanan ve Kocaispir’in çalışmalarını içeren video gösterimi ilgiyle izlendi. Program sonunda Başkan Kocaispir’e AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından tablo hediye edildi.