Ağırlıklı olarak Kuzey Adana İlçeleri ve Köylerinde vatandaşı ziyaret ederek Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Partisine oy isteyen CHP Adana Milletvekili A. Adayı Ziraat Mühendisi Barış Kurtaran “İklim krizi, kuraklık ve yanlış tarım politikaları çiftçileri tarımdan kopma noktasına getirdi. Bu sorunların aşılması için Devletin tüm çiftçileri desteklemesi gerekiyor.” Dedi.

Kurtaran CHP İlçe, STK’lar, Esnaf ve Çiftçilerle Buluştu “Bahar”ı Müjdeledi

BARIŞ KURTARAN SEÇİM ÇALIŞMASINI DURMAKSIZIN SÜRDÜRÜYOR

Aynı zamanda çiftçilik yapan Barış Kurtaran ziyaretleri kapsamında; Kozan Muhtarlar Derneği Başkanı Salim Açıkgöz, Kozan Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Üzeyir Öztürk,  Atatürkçü Düşünce Derneği Kozan Şube Başkanı Nezih Karavelioğlu, CHP İmamoğlu İlçe Başkanı Süleyman Uçan ve Yönetimi, Kozan Kılıçdaroğlu Gönüllüleri, çiftçiler ve vatandaşa konuk oldu.

Kurtaran CHP İlçe, STK’lar, Esnaf ve Çiftçilerle Buluştu “Bahar”ı Müjdeledi

Esnafa, üreticiye muhtarlara yönelik yapılacak düzenlemeleri aktaran CHP Adana Milletvekili A. Adayı Ziraat Mühendisi Barış Kurtaran, özellikle tarım üzerine çalışmalar yaparak çiftçinin refah seviyesini yükseltmek istediklerini kaydetti.

Kurtaran CHP İlçe, STK’lar, Esnaf ve Çiftçilerle Buluştu “Bahar”ı Müjdeledi

“YAPILMASI GEREKEN ÇİFTÇİYİ YENİDEN GERÇEK ANLAMDA DESTEKLEMEKTİR”

Üreticileri ziyaretinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Çiftçi Milletin Efendisidir” sözüne atıf yapan CHP Adana Milletvekili A. Adayı Barış Kurtaran, “Atatürk “Köylü” değil, “Çiftçi Milletin Efendisidir” diyerek tarımda üretimin önemine işaret etmiştir. Maalesef günümüzde İklim krizi, kuraklık ve yanlış tarım politikaları çiftçileri tarımdan kopma noktasına getirmişken üzerine bir de afetler eklendi. Yapılması gereken depremzede çiftçiler başta olmak üzere tüm çiftçileri desteklemek ve gıda krizinin önüne geçmek olmalıdır” dedi.

Kurtaran CHP İlçe, STK’lar, Esnaf ve Çiftçilerle Buluştu “Bahar”ı Müjdeledi

“DESTEKLEMELER DAHA ÜRÜN EKİLMEDEN AÇIKLANACAK”

“Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Olacak” diyen Barış Kurtaran Millet ittifakının iktidarında Çiftçinin yeniden Milletin efendisi olacağını söyledi. Barış Kurtaran sohbetlerinde şu bilgileri aktardı:

“13. Cumhurbaşkanımız olan Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözü, sözümüzdür. Öncelikle Çiftçinin girdi maliyetleri düşürülecek. ÖTV Kaldırılacak ve çiftçi mazotu ucuza alacak. Desteklemeler,  üretici daha ekim yapmadan açıklanacak. Tarım Kanunu’nun 21’inci maddesinde öngörülen, ancak bugüne kadar hiç uyulmayan tarımsal destekleme programlarına bütçeden ayrılacak kaynağın gayrisafi millî hasılanın yüzde birinden az olamayacağı hükmü uygulanacak. Çiftçimizin olduğu yerde mutlu olabilmesi için üretimi ve yaşamını kolaylaştıracak önlemleri hayata geçireceğiz. Böylece hem gıda krizini önleyecek hem de çiftçinin üretime dönmesini sağlayacağız”

Kurtaran CHP İlçe, STK’lar, Esnaf ve Çiftçilerle Buluştu “Bahar”ı Müjdeledi

CHP Adana Milletvekili A. Adayı Ziraat Mühendisi Barış Kurtaran ziyaretler sırasında talep üzerine vatandaşlarla anı fotoğrafı da çektirdi.