Gazeteler Kanal İsmi Neden Vermiyor?

Ancak gazeteler rakip grupların kanallarında maçın yayınacağı zamanlar kanal ismi vermiyor.  Futbolseveler de maçın hangi kanalda ve kaçta olacağını öğrenmek için "arama motorları"ndan arama yapıyor. 

Gazetedeki Haberi Oku Oku Kanal İsmi Yok!

Futbolsever maçın hangi kanalda olduğunu öğrenmek için arama sonucu çıkan gazetedeki haberi okuyor, okuyor. Ancak her türlü bilgi var ama maçın yayınlanacağı kanal ismi yok. Futbolsever geriliyor.

Ama yapacağı bir şey de yok. Futbolsever, uzun uğraşlar sonucu kanal ismini buluyor. Ama o stresle maçı izlemeye başlıyor.

Kanalın İsminin Verilmemesi Taraftara Ceza Değil Mi? 

Maçın yayınlanacağı kanalı vermemekteki amaç rakip grubun televizyonunu parlatmayı önlemek mi, yoksa o takımın taraftarını cezalandırmak mı anlamak mümkün değil. Bu konu çok tartışılıyor. Şayet Gazeteler maçın yayınlanacağı kanalı vermezlerse kimse izlemeyecek anlamına gelmiyor. Taraftar eninde sonunda strese de girse desteklediği takımın maçını yayınlayacak kanalı buluyor.

O zaman maçın yayınlanacağı kanal ismi gazetelerde neden verilmiyor? Bu taraftarı cezalandırmak anlamına gelmiyor mu?

TFF Devreye Girsin Centilmenlik Anlaşması İmzalansın!

Çözüm TFF'nin araya girmesiyle çözülebilir. Medya kuruluşlarıyla yapılacak görüşme sonrası bir centilmenlik anlaşması imza altına alınabilir. Medya kuruluşları böylece futbolsevereeziyete son verirken halkın haber alma hakkına da saygı duymuş olur. TFF ise Centilmenlik anlaşmasına uymayan medya kuruluşlarını veya haber aldığı ajansı, Avrupa maçları öncesi o medya kuruluşlarına akredite uygulamaz.

Kazanan alkın haber alma hakkı ve Futbolsever olur.

Siz de bu konudaki tepki ve fikirlerinizi yorum bölümünden yazabilirsiniz...