Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün nikah kıydığı görkemli düğün töreninde Yusuf Bozkurt İspaha ile Tuğçe Kara coşkulu alkışlar eşliğinde dünya evine girdi. 
Adana’nın sevilen ve saygın gazetecilerinden Türkgün Gazetesi Adana Temsilcisi İbrahim İspaha’nın küçük oğlu Yusuf Bozkurt İspaha ile ASKİ’de görev yapan Tuğçe Kara’nın düğün töreni Sular VİP Salonu’nda yaklaşık bin davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi. 


BAHÇELİ’NİN KUTLAMA TELGRAFI AYAKTA ALKIŞLANDI
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Afyon Milletvekili Mehmet Taytak ve MHP Genel Başkan Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek gönderdikleri telgraflar ve çiçeklerle genç çifti tebrik etti. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin kutlama telgrafı okunurken salonu dolduran davetliler ayakta alkışladı.  Çocuklarının mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşayan Emine ve İbrahim İspaha ile Fehmiye ve Emin Kara çiftleri davetlilerle yakından ilgilenerek örnek evsahipliği sergiledi. 
SÖZLÜ NİKAH KIYDI, AVCI VE VAROL ŞAHİTLİK YAPTI
Düğün salonuna Mustafa Yıldızdoğan’ın “Türkiyem” şarkısıyla giren ve ilk dansı yapan Yusuf Bozkurt- Tuğçe İspaha çiftinin nikahını Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü kıydı. Eşi Zeynep Sözlü ile düğüne gelen Başkan Hüseyin Sözlü, Yusuf Bozkurt ve Tuğçe İspaha çiftinin nikahı kıyıp, bir ömür boyu mutluluklar diledi. Genç çiftin nikah şahitliklerini ise MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Türkgün Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Varol, Reşat Karaduman ve Ahmet Yıldırım yaptı. 


MHP CAMİASI İSPAHA’NIN MUTLULUĞUNU PAYLAŞTI
Ülkücü Hareket’e gönül verenleri bir araya getiren düğün töreninde Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, Cumhur İttifakı MHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Yusuf Baş, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Emin Canlı, Bengütürk Televizyonu ve Türkgün Gazetesi Koordinatörü Bülent Kahraman, ASKİ Genel Müdür Yardımcısı Yüksel Durna, ASKİ Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Nimet Dalkır, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Halil Hızlısoy, Basın Şube Müdürü Aydın Göçer ile MHP’nin önceki dönemlerde il başkanlarından Ahmet Erdoğan, Mustafa İzgioğlu, Abdulkadir Üçkardeşler ve Ayhan Deniz genç çiftin mutluluğunu paylaştı.