Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, mazbatasını alır almaz makamına oturmadan Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün atıl haldeki binasına geldi. Alkışlar eşliğinde iş makinesine binen Başkan Aydar, söz verdiği ilk icraatı olan Kent Meydanı’nı inşa etmek için binaya ilk kepçeyi vurdu.

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, beraberindeki partililerle Ceyhan Adliyesine gelerek mazbatasını aldı. Adliyeden çıkan Başkan Aydar, yüzlerce vatandaşla birlikte belediye binasına yürüdü. Davul ve zurnalarla karşılanan Başkan Aydar, kendisini bekleyen vatandaşlara teşekkür etti.

İşte Karataş Belediyesinin Borcu İşte Karataş Belediyesinin Borcu

kadir aydar

Makamına oturmadan belediye binasından çıkan Aydar, elektrikli bisiklete binerek Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün atıl haldeki binasına gitti. Burada iş makinesine binen Başkan Aydar, söz verdiği gibi 6 mahallenin ortasında bulunan kötü kokuya ve görüntüye neden olan İnönü Bulvarı'ndaki binayı yıkıp Kent Meydanı Projesini inşa etmek için ilk kepçeyi vurdu. Başkan Aydar, yıkılan yeri 6 ay  içerisinde kent meydanına dönüştüreceğinin sözünü verdi.