Spor

Masa Tenisi Milli Takımının Adana kampı sona erdi

Abone Ol

Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel , Masa Tenisi Milli Takım sporcularının Adana’da yaklaşık bir hafta boyunca gerçekleştirdiği  kampın çok verimli geçtiğini ve kamp yapan sporculara Adana konukseverliğini gösterdiklerini söyledi.

 Yılmazel, Adana’nın masa tenisi branşında büyük bir rol üstlendiğini ifade ederek şunları söyledi:

“Geçen Hafta Adana da Dünya da ilk kez dört farklı Lig, 128 takım ve 1000'den fazla sporcu, antrenör ve idarecilerin katılımıyla aynı hafta aynı salonda Liglere Adana'da 'Merhaba' diyerek muhteşem bir organizasyonla ev sahipliğini yapmamızın  ardından Masa tenisi Milli takım sporcularını kamp için Adana'yı tercih etmeleri bizleri onurlandırmıştır. Kentimizin adı başarılı organizasyonlarla anılması bizleri mutlu ediyor. "

 - Milli Takım Antrenörleri Germeyanoğlu ve Bozkurt: “Kamp Çok Verimli Geçti”-

Antrenörler Onur Germeyanoğlu ve Tuncay Bozkurt;  “Antrenmanlarımız sıkı bir şekilde geçti. Çok güzel bir kamp geçirdik. Oldukça verimli geçen kampımızda oyuncularımızı en iyi şekilde hazırladık. Oldukça neşeli ve bir o kadarda güzel bir kampı noktaladık. Oyuncularımızın göstermiş olduğu performanslardan çok mutluyuz. Fırsat buldukça kent içinde çevre gezileri gerçekleştirdik.Kamp boyunca bizlere destek veren başta Rektör Prof Dr. Mustafa Kibar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak olmak üzere, ÇÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Sadi Kurdak, ÇÜ Spor Kulübü Başkanı Ercan Yeldan, Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM)Adana Koordinatörü Murat Adıgüzel, Spor Şefi Hanifi Altun, ÇÜ Masa Tenisi Teknik Kurul Başkanı Sunay Atakan, Masa Tenisi Federasyonu Akdeniz Bölge Temsilcisi Kemal Sağ 'ya teşekkür ederim” diye konuştu.

-Masa Tenisi Milli Takımına Kimler Katıldı

Sporcular, Talha Yiğenler, Batuhan Şahin , Gencay Menge, Batuhan Ulucak, İbrahim Gündüz, Ziver Gündüz ve Afşin Gül

Kondisyoner Taylan Balcıoğlu, Masör İbrahim Özbay, Fizyoterapist-Beslenme Uzmanı Sema Arslan