CHP Yüreğir belediyesi meclis üyesi Muhammet Erginkara yaşanan fiyat artışları karşısında Belediye günlerde yaşanan zamlar karşısında tüm meclis üyelerinin ortak tavır vermesi çağrısında bulundu. “Milyonlarca yurttaşımız açlık sınırının altında yaşamaya sürüklenmektedir.”diyen Erginkara şu mesajları verdi.

“Artık bu konuda gün bekleme günü değil gün harekete geçme günüdür.”

“Üyesi olmaktan onur duyduğum, Belediye Meclisinde temsilcisi olduğum Cumhuriyet Halk Partisi başta olmak üzere tüm muhalefet partileri son günlerde yaşadığımız dikta anlayışı kapsamındaki zamlardan dolayı resim paylaşıp sosyal medyadan tepki göstermek yerine bu konuda acil eylem planı ortaya koymak zorundadır.

Gençlerin ülkemizde kalma umudu her geçen gün azalıyor. Farklı meslek gruplarının liyakatlı kişileri ülkeyi terk etmek için maalesef zorunlu bırakılıyor.

Bu yaşananların hesabını sormak muhalefet partililerin bu millete borcudur. Çoğunluk onlarda söylemi doğru bir söylem değildir en etkili çözüm milleti arkanıza almaktır. Mecliste temsiliyet gösteren tüm muhalefet partileri bu konuda net bir duruş ortaya koymalıdır.”

Muhammet ERGİNKARA

İnşaat Mühendisi

Yüreğir Belediye Meclis Üyesi