Kanal A Haber merkezi koordinatörlüğünde yapılan ve Haber merkezinden Kadir Puslu ve Ayşe Gül Akkuş ile “Sokağın Sesi” programı yapımcısı Murat Yonat’ın birlikte sunduğu “Heryerdeyiz” programı hafta içi her akşam Kanal A Ana Haber Bültenin ardından 19.45’te Adanalılarla buluşuyor. Programın formatı gereği Adanalılar programa canlı yayına telefon bağlantısı ile katılarak caddelerinin, mahallelerinin,  sokaklarının  sorunlarını aktarıyor. Haberciler ise bu sorunları Ana Haber Bülteni’ne taşıyarak ilgilileri arıyor ve sorunların çözümüne aracı oluyor. Bürokrasiyi tamamen ortadan kaldıran ve vatandaşın yaşamını kolaylaştıran programda kente dair birçok sorun çözümlendi. İşte bunlardan biride 13 yıldır çözülemeyen bir sorunun çözülmesiydi.
13 yıllık özlem son buldu
“Heryerdeyiz”i arayan Gürselpaşa mahallesi sakinleri 13 yıldır yollarının olmadığını ve çamur içerisinde yaşadıklarını aktardı. Program yapımcıları Kadir Puslu Ayşe Gül Akkuş ve Murat Yonat ilgililere ulaşarak Gürselpaşa mahallesindeki durumu ekrana taşıdı. Ardından Büyükşehir Belediyesi Yol ekipleri 13 yıldır asfaltlanmayan Gürselpaşa mahallesinin yollarını asfaltladı.
Mahalleli  bayram ilan etti
Yolun yapımının ilk başladığı gün Gürselpaşa mahallesine giden ve yol ekiplerine teşekkür eden ve “Heryerdeyiz” ekibine konuşan mahalle sakinleri 13 yıldır yapılmayan yolarının durumunun Kanal A’da yayınlanmasının ardından 1 hafta içinde yapıldığını ve 13 yıllık özlemlerinin son bulduğunu söylediler. Mahalleli senelerden beri çamur toz toprak içerisinde yaşadıklarını belirterek yolların asfaltlandığı bu günü bayram ilan ettiklerini söyledi.
“HERYERDEYİZ”
 Kanal A’da hafta içi her akşam canlı olarak yayınlanan programa sorunlarını aktarmak için katılmak isteyen Adanalılar   19.45’ten itibaren 0322 458 78 58 numaralı telefonu arayarak programa katılabilir ve sorunlarının çözümüne yardım isteyebilir. Adanalılardan yoğun ilgi gören programa ilg günden itibaren 5 bine yakın çağrı geldiği bildirildi.