Sözde Ak Partiye yakın yayın yapan sitede Akdeniz TV'de görev yapan ve başarılı çalışmalara imza atan iki gazetecinin bir haber sırasında çekilmiş fotolarını yayınlayarak onların sözde "alemci" olarak gösterilmeye çalışılması tepki çekti. Birilerinin pohpohlamasıyla yapıldığı belli olan haber gerçek gazetecilerin büyük tepkisini çekti.

ORAYA REKLAM GÖRÜŞMESİ İÇİN GİDİLDİ

Dürüstçe işini yapan gazeteciler aslında oraya haber için gitmişti. Bir otomobil firmasının tanıtımı için yapılan davetti. Ve davette sadece tanıtım şeklinde ibare vardı. Oraya gelen tüm işadamları salsa gösterisini sürpriz olarak gördü. Ve orada Sitenin çok yakınlarındaki isimlerde vardı.
Akdeniz TV'nin iki elemanı da olaya reklam gözüyle gitmiş ve "reklam alabilirmiyiz" düşüncesiyle arayışa girmişlerdi.

Adanahabermerkezi.com editörü de oradaydı

Sadece etkin gazetecilerin davet edildiği (Yaygın medya temsilcileri, Gazete sahipleri, Tv temsilcileri gibi) geceye Adanahabermerkezi.com editörü Murat Berhun'da davetliydi. Murat Berhun geceyle ilgili şunları söyledi;
" O geceye çok önemli gazeteci, siyasetçi, akademisyen, işadamları davetliydi. Her bir otomobilin 500 Bin liradan başlayan fiyatının olduğu geceye kentin önde gelen kişileri davetliydi. O geceye sadece seçkin gazeteciler haber amaçlı davetliydi. Bende oradaydım. 3 yıl birlikte çalıştığım Akdeniz TV'den arkadaşlarda oradaydı. Salsa tamamen sürprizdi. Ama gazetecinin, bulunduğu ortamları tahmin etmesi bazen zor oluyor. Benim için oldukça güzel bir akşamdı. Sonuçta o gece haber ve reklam görüşme fırsatının olacağı bir geceydi. Allah'tan biraz korkanlar bir yazı yazarken iki kere düşünür. Ama sitedekiler benim resmimi koymamışlar. Üzüldüm. Ama şunu da unutmayın Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan'da bazen hiç hoşnut olmadığı ortamda bulunabiliyor. Adana'daki Ak Partili vekillerde, kendine sözde muhafazakar süsü veren gazeteciler de mini etekli bir bayanın yanında veya rakı şarap içenlerin yanında kendini bulabiliyor. Bu konunun 6-7 ay sonra gündeme getirilmesi tamamen karalama kampanyasıdır. İyi niyetli değildir. Ayrıca bu haberin kim tarafından yapıldığı da belli. Adeta haberin başında adı yazıyor. Oradaki çok sayıda gazetecinin fotoğrafları değilde sadece bir kaç kişinin fotosunun yayınlanması düşündürücü. Bir gazeteci olarak meslektaşlarımın bu duruma düşürülmesine üzüldüm, kırıldım" dedi.
Bu arada site yönetimi arzu ederse Editörümüz Murat Berhun, salsa gösterisinden fotoğrafları (bolca) vermeye hazır olduğunu söyledi.

Not: Haberde adı geçen arkadaşların görüntüleri başkalarının çirkinliklerine alet olmamak için tarafımızdan silinmiştir.