Adana'da basına haber geçmek isteyenlerin en büyük sorunu basın metni hazırlamak oluyor. Gazeteye veya haber portalına hazır olarak gönderilen haber metni, gazete veya haber sitesinde daha çok yer buluyor. Bunun için haberinin geniş alanlara ulaşmasını isteyenler; haber metni hazırlayan var mı? haber bülteni yazan var mı? metin başına bülten hazırlayan var mı? basın metnini kimler hazırlar? bilgi verip basın bülteni hazırlatabilir miyim? diyerek sorular soruyor. Bu sorunun yanıtını sizin için bültenimizde derledik.

İşte basın bülteni hazırlayan var mı? sorusunun yanıtı.

              Adanahabermerkezi.com

Adanahabermerkezi.com, 13 yıldır istikrarlı yayıncılığını, gazeteciliğin temel ilkeleriyle destekleyerek büyümüş ve Adana’nın en çok takip edilen, en büyük haber portalı konumuna gelmiştir.  Adanahabermerkezi.com, hızlı, doğru ve kişilik haklarına saygılı yayıncılık anlayışıyla yıllardır Adana’nın en çok takip edilen haber portalı olma başarısını göstermektedir. Doğru haber, güçlü yorum parolasıyla sadece Adana’da değil, Türkiye’nin hatta Dünya’nın değişik coğrafyalarında bulunan yaklaşık 1,5 Milyon Adanalıya (TÜİK verilerine göre Adana kütüğünde olup başka coğrafyada yaşayan Adanalı sayısı)  hitap ederek adeta “Adanalıların buluşma noktası” olmuştur. Uluslararası kuruluşların yaptığı birçok ölçümleme-kriterine göre kentin 1 numarası olan Adanahabermerkezi.com, Adana’nın en çok güncellenen en etkili haber portalıdır.

Adanahabermerkezi.com, teknik altyapısıyla da Adana’nın en güçlü haber portalıdır. Portalın ara yüzü,  günün şartlarına ve teknolojik gelişime uygun olarak sürekli güncellenmiş ve teknik altyapısı;  güçlü IP, özel güvenlik yazılımları, sertifikalı programlar, destek yazılımlarla güçlendirilmiştir. Adanahabermerkezi.com sitesini ziyaret eden bir kullanıcı; hızlı, doğru ve objektif habere ulaşmanın yanı sıra kaliteli bir sistem üzerinden haber okumanın keyfini yaşar.

Adanahabermerkezi.com ve Adana BTV (Youtube Kanalı) olarak işbirliği-çözüm ortaklığı teklifimiz ektedir.

Ayrıca sizin için profesyonel basın bülteni hazırlamaktayız. (Bilgi için bize ulaşın) 

Değerlendirmeniz umuduyla…

KURUMSAL, BİREYSEL ABONELİKLER

Kamuoyunu ilgilendiren haberlerinin yayınlanması. Haber niteliği taşıyan duyurularının yayınlanması ve abonelik dönemi içinde 1 adet ilanın 5’gün yayın hakkı.

(Benner hazır değilse ve tam profesyonel benner talep ediliyorsa ekstra ücret talep edilir.) 

Yıllık Abonelik 600 TL

 ANA SAYFA (AÇILIŞ) TİCARİ REKLAMLAR                                   GÜNLÜK                                     AYLIK

1 – SİTEDE EN ÜST (HEADER) REKLAM ALANLARI                         :100TL                                   : 2. 500 TL

2 - SİTEDE İLK GÖRÜNEN REKLAM ALANLARI (EK-1)                    : 75 TL                                   : 2.000 TL

3– ANA MANŞET İÇİ SABİT REKLAM (EK2)                                     : 60 TL                                   : 1.500 TL

4 – SİTE ANA SAYFADA ALT ALANLAR                                            : 50 TL                                   : 1.250 TL

 DEVAM SAYFALARINDAKİ REKLAM ALANLARI                         : 40 TL       : 1.000 TL

TANITIM YAZISI (linkli yazı)                                     TEK ÖDEME       : 150 TL                

Tanıtım yazısı linkli olarak site içindeki doğal akışında yayınlanır. Yayında kalma süresi en az 1 yıldır.

HABER – İLAN                                                                                    : 1,000 TL

Önemli hizmet veya iş-işlemlerle ilgili hazırlanmış haberin internet gazetesinde “Haber-İlan” şeklinde yayınını kapsar. Haberle ilgili görsel ve metnin ve var ise görüntüsünün Adana BTV kanalı üzerinden yayınını yapılır. Görüntü Adana BTV kanalından Adanahabermerkezi.com sayfasında görünecek şekilde yayınlanır. Yayın Youtube üzerinde sürekli kalacak ve benzer konu arandığında kullanıcıya sunulması için çalışma yapılacaktır. Haber ve Youtube kanalını içeren “Haber –İlan” çalışması, SEO desteğiyle yayına verilecektir. Haber internet gazetesi ve Youtube kanalında sizden talep olmaması durumunda sistemin doğal çalışması ışığında sürekli kalacaktır.

 Ücretlere KDV dâhil değildir

Ücret abonelikte peşin, reklamda işin ½ yarısı ve sonunda 2/2 ödenir.

Bennerlar Adanahabermerkezi.com’a hazır ve site altyapısına uygun şekilde teslim edilmelidir. Hazır olmayan bennerlar için ek grafik-tasarım bedeli talep edilir.  İlanlar, Türk örf, adet ve aile yapısına ve hukuk sistemine uygun olmalıdır. Aykırı durumda Adanahabermerkezi.com ilanı kullanmama hakkını saklı tutar. 

İLAN EBATLARI

1064x100 piksel, 800x100 piksel, 120x450 piksel, 706x100 piksel, 706x120 piksel, 300x250 piksel 320x50 piksel  

Atlantis Tasarım-Reklamcılık  LTD. ŞTİ Adına İmtiyaz sahibi

İbrahim Nazlıcan

İletişim: Murat BERHUN

[email protected]

0 546 407 53 36

REKLAM ALANLARI

MANŞET HABER İÇİ İLAN