Bozyazı’da Farklı Caddelerde Eş Zamanlı Çalışmalar Sürüyor

Bozyazı İlçesi’ne bağlı Atatürk Caddesi’nde 700 metre uzunluğundaki yolun doğu şeridinde deforme olan kısmı yenileyen ekipler, 1.100 metre uzunluğundaki Mustafa Deniz Caddesi’nde bakım, onarım ve kaldırım yapımı çalışmalarını da bitirdi. Ulaşımda sorun yaratan yolları zaman kaybetmeden düzelterek vatandaşların hizmetine sunan Yol Yapım ekipleri, çalışmalarına belli bir plan ve program çerçevesinde devam ediyor.

Aydıncık Duruhan Mahallesi’nde 4 Bin 800 Metre Yol Asfaltlandı

Çzellikle kırsal mahalle ve grup yollarında yoğun mesai harcayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yine aynı bölgede yer alan Aydıncık İlçesi’ne bağlı Duruhan Mahallesi’nde 4 bin 800 metre uzunluğundaki yolda zemin düzenleme işlemi ve asfalt temel hazırlığının ardından, çift kat sathi kaplama asfalt çalışmasını tamamladı. Toplam 22 km uzunluğundaki yolda asfaltlama çalışmaları, belli bir plan ve program çerçevesinde devam ediyor.

Kent genelinde yoğun mesai harcayarak önce zemin sıkılaştırma ve iyileştirme işlemini uygulayan ekipler, 2022 yılı yaz dönemi sathi kaplama asfalt programı kapsamında çalışmalarına, programa alınan birçok noktada devam edecek.