Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, aday adaylarıyla düzenlediği toplantıda, seçim sürecindeki mevcut çalışmaları, izlenecek yol haritasını, uyulacak kuralları ve yapılacak çalışmaları anlattı.

Toplantıda deprem felaketi ve afetzedeler unutulmadı

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, 28. Dönem Milletvekili Aday Adayları ile tanışma ve istişare toplantısı düzenledi. İl binasında Fırat Yılmaz Çakıroğlu Salonu’nda yapılan ve İl Başkanlık Divan Üyelerinin de katıldığı, aday adaylarının hayli coşkulu ve heyecanlı olduğu gözlenen toplantının açılışını yapan İl Başkanı Kanlı, depremde ve sel felaketinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dilerken, yaşanan zorlukların devlet ve millet olarak el birliğiyle aşılacağına yönelik güçlü inancını paylaştı.

Söylem ve eylem birliğine dikkat çekti

Başkan Yusuf Kanlı, aday adaylarına seçim sürecindeki mevcut saha faaliyetlerini, izlenecek yol haritasını, uyulacak kuralları ve yapılacak çalışmaları anlattı. 14 Mayısa kadar yapılan her çalışmada söylem ve eylem birliğinin önemine vurgu yapan Kanlı, “Genel Merkezimizi ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’yi çok iyi ve çok sıkı takip etmeliyiz.” mesajı verdi.

mhp a adayları

Küresel emperyalizm ve PKK destekli 6’lı masa…

Küresel emperyalizmin en büyük hedefinin Türk-İslam varlığı olduğunu dile getiren Yusuf Kanlı, “Daha önce ifade ettiğimiz gibi hak ile batılın, Hilal ile Haç’ın asırlardır bitmeyen savaşı var ve bu kıyamete kadar devam edecek. PKK ve HDP destekli destekli 6’lı dedikleri masanın ise emperyalizmin bu coğrafyada kullandığı bir taşeron yapılanma olduğu çok açık.” dedi.

14 mayıs seçiminin önemi…

Başkan Kanlı, “İşte 14 Mayısta yapılacak seçimler bu savaşın çok önemli bir merhalesidir. Unutulmamalıdır ki MHP ve Cumhur İttifakı kazanırsa Türkiye kazanacak, Türk-İslam Dünyası kazanacak; kaybederse Türkiye kaybedecek, Türk-İslam Dünyası kaybedecek. Dolayısıyla sadece bizlere değil, tüm milletimizin her ferdine düşen önemli görevler ve sorumluluklar düşmektedir.” ifadesini kullandı.

“Bize düşen Adana’daki potansiyeli daha da artırmak”

Adana’da teşkilatlar, bağlı kurum ve kuruluşlarla istişare süreciyle yapılacak yoklamada ortaya çıkacak tercihin MHP Genel Merkezi’ne sunulacağını ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin takdir ve olurlarıyla nihai listenin oluşacağını belirten MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Yaşadığımız süreçte listede sıralamanın da, listede olup olmamanın da fark etmediği gerçeğini bildiğinize eminim. MHP’nin Adana’da büyük bir potansiyeli var ve bize düşen bu potansiyeli daha da artırmaktır.” şeklinde konuştu.

1 Nisanda aday adayı tanıtım toplantısı yapılacak

Başkan Yusuf Kanlı, 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı Tanıtım Toplantısı’nın 1 Nisan 2023 tarihinde saat 13.30’da Sarıçam Kültür Merkezi’nde düzenleneceğini bildirdi.