MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Türkiye’nin bölgesinde lider, küresel ölçekte etken bir devlete ulaştığını, bunun daha ileri evresinin ise Cumhur İttifakı ile “Türk ve Türkiye Yüzyılı” vizyonu ve misyonuyla gerçekleştirileceğini belirtti.

Dünden bugüne Türkiye’nin dönüşümü…

Yusuf Kanlı şunları söyledi:

“Dün soykırıma uğrayan Karabağ’a bir ilk yardım helikopteri bile gönderemeyen Türkiye’den bugün aynı Karabağ’ı 30 yıllık işgalden kurtaran, dün karakolları basılan Türkiye’den bugün sınır ötelerinde inlerinde teröristlerin tepesine binen, 86 yıl mahzun kalan Ayasofya’yı camiye dönüştüren, dün parasıyla İHA alamayan Türkiye’den bugün SİHA’lar ihraç eden, milli savunmada devleşen; dün çaresiz, sahipsiz kalmış yardıma muhtaçlara bugün evlerinde bakan sosyal devlete dönüşen Türkiye’ye ulaştık.”

“Adana’mıza teşriflerinden onur duyuyoruz”

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, şöyle devam etti:

“Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın öncülüklerinde kurulan Cumhur İttifakı ile Türkiye’nin önü açıktır. Güçlü Türkiye, Dünyada bütün boynu bükük mazlumların da umududur. 15 Temmuz ihanetine karşı meydanlarda Cumhur İttifakı’nı kuran aziz milletimiz, Cumhurbaşkanımıza sahip çıkacak, O’nu asla yalnız bırakmayacaktır. Devletimizi ve 86 milyon vatandaşımızı temsil eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Adana’mıza teşriflerinden onur ve mutluluk duyuyoruz. Bu vesileyle; ‘Bu devlet, bu vatan benim, bu bayrak, bu ezan benim’ diyen partili-partisiz tüm vatandaşlarımızı Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımlarıyla düzenlenecek olan mitinge davet ediyorum.”