MHP Milltvekili A. Adayı Ekrem Aslan Hayvanseverlerle bir araya geldi. Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu (HAYKONFED) Başkanı Nesrin Çıtırık, Kimsesiz Hayvanları ve Doğayı Koruma Derneği Başkanı Metin Yıldırım ve Konfederasyon üyeleri ile buluşan Aslan; "uzun yıllar değerli hayvan hakları savunucuları birlikte ile can dostlarımızın haklarını korumak onların kaliteli yaşamlarına katkı sunmak amacıyla çalışmalar yürüttük," dedi.

Hayvansever Derneklerin Başkan ve Yöneticileriyle çalışmaktan hep onur duyduğunu kaydeden Aslan şöyle konuştu:

"Bugün de 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek olan Türkiye’nin geleceği açısından büyük bir önem taşıyan genel seçimlerde mensubu olduğum Milliyetçi Hareket Partisinden 28. Dönem  Milletvekili Aday Adayı olarak yanınızda olduğumu beyan etmek için geldim. Şahsıma, Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı’na göstermiş olduğunuz ilgi ve destek için teşekkür ederim’


Ziyaretten memnuniyetini dile getiren HAYKONFED Başkanı Nesrin Çıtırık,  Ekrem Aslan’a güvenlerinin sonsuz olduğunu, Ekrem Aslan’ın mecliste olması Hayvan Haklarının da TBMM’de olması anlamına geldiğini ifade ederek, Başta kimsesiz hayvanların kısırlaştırılması olmak üzere belediyelerin bakım evlerini kurup hayvanların kısırlaştırarak kontrol altına alınması için sizlerden ve milletvekillerinden ilgili belediyelere görevlerini hatırlatmasını istediklerini ifade etti. 

MHP Milletvekili A. Adayı Ekrem Aslan'a Hayvan severlerden Destek
KİHAYKO Başkanı Metin Yıldırım ise Hayvan hakları savunucuları olarak her zaman destek vereceklerini, gönülden yanında olacaklarını belirtti. “Ekrem Aslan’ın her zaman bizlere, can dostlarımıza desteği olmuştur. Bu gün Milliyetçi Hareket Partisinden Aday Adayı olması bizleri mutlu etmiştir”dedi.