MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Saimbeyli İlçe Başkanı Abdullah Esentürk’ün sağlık sorunları ve iş yoğunluğu nedeniyle görevinden istifa ettiğini, yerine İlçe Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yağbasan’ın atandığını açıkladı.

“Ayrımız, gayrımız yoktur”

MHP Adana İl Başkanlığı’nda yapılan görev tebliği ve değişiminde İl Başkanı Yusuf Kanlı, Abdullah Esentürk’e verdiği emek ve hizmetlerden ötürü teşekkür ederken, yeni İlçe Başkanı Halil İbrahim Yağbasan’a başarılar diledi.

Başkan Kanlı “Bu bir bayrak ve hizmet yarışıdır. Saimbeyli ilçemizde bugüne kadar üç hilal sancağını dalgalandıran Abdullah Esentürk başkanımıza hizmetleri için teşekkür ediyoruz. Ayrımız, gayrımız yoktur; yine beraberiz.” diye konuştu.  

MHP Saimbeyli’de Yeni Başkan Halil İbrahim Yağbasan

Üç Hilal sancağı Yağbasan’da…

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, atama kararına ilişkin “Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Edip Semih Yalçın’ın takdirleri, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin olurları ile Saimbeyli ilçemizde üç hilal sancağımızı artık Halil İbrahim Yağbasan başkanımız dalgalandıracaktır. Rabbim utandırmasın, başarılar diliyorum.” ifadesini kullandı.

Halef-Selef başkanlar Halil İbrahim Yağbasan ve Abdullah Esentürk ise birlik ve beraberlik mesajı verdiler.