Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ilçe gezileri kapsamında Karataş ilçesinde esnafı tek tek ziyaret ederek hâl ve hatırlarını sordu, hayırlı işler dileğinde bulundu..

YUSUF KANLI KARATAŞ İLÇESİNDE..

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ilçe gezilerine Karataş ile devam etti. İl Divan Kurulu Üyeleriyle birlikte Karataş ilçesine giden Kanlı, burada İlçe Başkanı İsmail Arıcı, Belediye Başkanı Necip Topuz, Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Çetin ile beraber esnaf ziyaretleri yaptı. 

MHP'l Yusuf Kanlı'dan Karataş'ta Esnaf Ziyareti

ESNAFA ÇAT KAPI ZİYARET. ..

Çarşıyı bir uçtan diğer uca gezen Yusuf Kanlı, çat kapı ziyaretlerde esnaf ile selamlaştı, hâl ve hatırlarını sordu. Büyük ilgi gören ziyarette Yusuf Kanlı ve MHP heyeti sevgiyle karşılanırken, kimi yerde iletilen sorun ve talepler samimiyetle dinlendi. Kanlı, Karataş Belediyesi ve Karataş Ülkü Ocakları’nı da ayrıca ziyaret etti.

MHP'l Yusuf Kanlı'dan Karataş'ta Esnaf Ziyareti

ÇOK GÜZEL SONUÇLAR BEKLİYORUZ 

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, MHP Karataş İlçe Başkanlığı'nda düzenlediği istişare toplantısında önemli mesajlar verdi. Birlik ve beraberlik içinde omuz omuza çalışmak gerektiğini anlatan Kanlı "Yerel hizmetlerde, iş ve istihdamda, tarımda; her alanda Karataş ilçemizin yakaladığı hızın kesilmemesi lazım. Mayıs ayında yapılacak seçimde çok güzel sonuçlar bekliyoruz; bu nedenle hepimizin daha çok çalışmak gibi görev ve sorumlulukları var. Sizlere, Karataşlı hemşehrilerimize güveniyoruz." dedi.