Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Milliyetçi Hareket Partisi’ne destek çığ gibi büyüyor! MHP, anketçilerin masa başında yazdıkları sonucu bu kez ikiye değil; üçe, dörde katlayacak, Türkiye düşmanları ve işbirlikçi hainler yine çatlayacak.” dedi.“MHP, anketleri ikiye değil, üçe, dörde katlayacak!”

Saha çalışmaları aralıksız devam ediyor

MHP Adana teşkilatları ve milletvekili adayları, 14 Mayısta yapılacak seçimlere yönelik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı’nın koordinasyonunda uyum içinde yürütülen çalışmalarda mutlak başarı amaçlanıyor. Parti teşkilatları, bağlı kurumlar, milletvekili adayları bu kapsamda mesai mefhumu gözetmeksizin saha faaliyetlerini sürdürüyorlar.

MHP’nin temasları büyük karşılık görüyor

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, bir taraftan teşkilatları koordine ederken aynı zamanda milletvekili adaylarıyla saha çalışmalarına katılarak destek veriyor. Bazen il merkezinde, bazen il dışındaki diğer ilçelere giden Yusuf Kanlı, sahadaki ekipleri motive ediyor. MHP’nin vatandaşlarla güler yüzlü sıcak teması, MHP’ni ve Cumhur İttifakı’nı anlatan konuşmaları halkta büyük karşılık görüyor.

“MHP, anketleri ikiye değil, üçe, dörde katlayacak!”

“Hak ve hakikat yolunda olduğumuzun açık delili”

Büyük bir moral içinde olduklarını ve sadece başarıya yoğunlaştıklarını belirten Yusuf Kanlı, “Türkiye’nin, Türk milletinin, İslam’ın bütün düşmanları ve içerideki piyonların hepsi MHP’nin, Cumhur İttifakı’nın karşısında, bölücü muhalefetin ise yanında konumlanmış durumda.  Sadece bu durum bile, bizim hak ve hakikat yolunda olduğumuzun açık delilidir; bu milli duruş bizim için onurdur, şereftir.” şeklinde konuştu.

MHP’ye yüksek bir ilgi ve destek var

MHP’ye her geçen gün artan desteğe işaret eden MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi her gün iki ayrı yerde açık hava toplantıları yapıyor ve yüksek bir ilgi, destek var. Bizler de Adana’da günümüzün büyük kısmını vatandaşlarımızın arasında geçiriyoruz. Aynı ilgi ve desteği burada da yaşıyoruz. Yabancı fonlarla, yandaş kaynaklarla beslenen ve her seçim döneminde MHP’ni hayal ettikleri oranlarda gösteren sözde anketçileri yine hayal kırıklığı bekliyor. MHP’ye destek çığ gibi büyüyor! MHP, anketçilerin masa başında yazdıkları sonucu bu kez ikiye değil, üçe, dörde katlayacak, Türkiye düşmanları ve işbirlikçi hainler yine çatlayacak.” ifadesini kullandı.