Adana Milletvekilliği döneminde tarımdan eğitime, sağlıktan sanayi ve ticarete değin birçok alanda tüm sorunları Meclis gündemine taşıyan, Adanalıların hâlâ Ankara’da ziyaret ettiği, sorunlarını ilettiği MHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya, “Adana’nın 16. Milletvekili” gibi çalışıyor.

ADANA’DA BİRÇOK PROGRAMA KATILDI

Mevlüt Karakaya, bir dizi etkinliğe katılmak üzere Eşi Serpil Hanım ile birlikte Adana’ya geldi. Bir günlük ziyaretine çok sayıda program sığdıran Karakaya, ilk olarak MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ve teşkilat başkanlarıyla birlikte, Cumhur İttifakı Çukurova Belediye Başkan Adayı Firdevs Cingözler’in proje tanıtım toplantısına katıldı.

mevlüt karakaya

TEŞKİLATLARA VE ADAYLARA ZİYARET

Karakaya, daha sonra MHP Adana İl Teşkilatını, MHP Çukurova İlçe Teşkilatını, ardından Yüreğir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir’i ziyaret etti. Sarıçam Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Sarıçam Belediye Başkan Adayı Bilal Uludağ’ı ziyaret eden Karakaya, ilçede Şahintepe Mahallesi’nde akşam düzenlenen açık hava toplantısına iştirak etti.

“SONRADAN OLMA ADANALIYIM”

Ziyaret ettiği yerlerde ve katıldığı programlarda “Ben aynı zamanda Adanalıyım’ diyen Karakaya “Adana’ya Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin emaneti olarak gelmiştim, Adanalılar da bu emanete sahip çıktı, milletvekili olarak görev yaptım. Birçok yerde hâlâ Adana Milletvekili diye biliyorlar. Yurt dışında bile ‘Adanalı mısınız?’ şeklinde soranlar oluyor. Ben de ‘Anadan doğma değil ama sonradan doğma Adanalıyım’ diyorum. Adana ile bağımız hiç kopmayacak.” dedi.

CHP Adana Örgütü Genel Seçimlere Hazırlanıyor CHP Adana Örgütü Genel Seçimlere Hazırlanıyor