MHP'li Kanlı İroniyle Tepki Koydu: "Karalar Gülüyor, Sinekler Halay Çekiyor!" MHP'li Kanlı İroniyle Tepki Koydu: "Karalar Gülüyor, Sinekler Halay Çekiyor!"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, manifesto niteliğinde açıklamalarda bulundu; Adana Büyükşehir Belediyesi’ndeki mevcut çalışanlara “İş güvencesi”, tüm vatandaşlara ise “Hizmet güvencesi” mesajı verdi.

BİRLİKTE FOTOĞRAF VERMEK İSTEMEDİLER

Adana Büyükşehir Belediyesi ile Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi’nde (ASKİ) çalışan bir grup işçi, MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı’yı ziyaret etti. Farklı siyasi görüşe sahip olduklarını belirten ve ziyaretle ilgili fotoğraf vermekten kaçınan işçiler, Yusuf Kanlı’ya “Cumhur İttifakı olarak Büyükşehir Belediyesi’ni kazandığınızda bizi işten çıkarıp çıkarmayacağınızı öğrenmek istiyoruz, bu konudaki kaygılarımızı şimdiden sizinle paylaşmak istedik. Çünkü bizim gibi çok sayıda insan aynı kaygı içindeler.” dediler.

BAŞKAN KANLI’DAN “RAHAT OLUN!” MESAJI…

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ise, ziyaretçilerine “Rahat olun” mesajı verdi. Kanlı, özetle şunları söyledi:

“Adana Büyükşehir Belediyesi hiç kimsenin babasının mülkü değildir ama buna rağmen mevcut yönetim son beş yıldır kişisel ihtirasları, siyasi takıntıları, kin, nefret ve ayrımcılık hastalığı ve başka yerlere diyet borcu ödemek gibi nedenlerden dolayı 4 bine yakın hemşehrimizi işten çıkardı, sokağa attı. Üstelik bu kıyımı, ‘Namus, şeref sözü’ vermelerine rağmen yaptılar.”

“BİZ ONLARIN YAPTIĞI YANLIŞI YAPMAYACAĞIZ”

“Biz, ne ilçelerimizde ne de Büyükşehir Belediyemizde onların yaptığı yanlışı yapmayacağız, onların seviyesine düşmeyeceğiz. Biz onlar gibi, farklı siyasi görüşlere mensup diye kimsenin aşıyla, işiyle uğraşmayacağız. Bölücü olmayan, fitne çıkarmayan, ‘Bu ülke, bu bayrak benim’ diyen herkes, 86 milyon vatandaşımız bu ülkenin has evladıdır. Biz meseleye hep böyle baktık, böyle bakıyoruz. Cumhur İttifakı’nın hiç kimseye ödeyecek diyet borcu da, intikam alma duygusu da yok, rahat olun!”

“HERKES, ‘BU BİZİM BELEDİYEMİZ’ DİYECEK”

Adana’da yaşayan herkesin Büyükşehir Belediyesi’nden eşit hizmet alma hakkına sahip olduğunu da ayrıca belirten Yusuf Kanlı, “Farklı siyasi görüşlere sahip olabiliriz ama ortak paydalarımız daha çok ve hepimiz hemşehriyiz. Adana Büyükşehir Belediyesi Adana’da yaşayan herkesin belediyesi olacak, hepimizin belediyesi olacak. Ak Partili de, MHP’li de, CHP’li de, İyi Partili de, özetle şehrimizde yaşayan herkes ‘Adana Büyükşehir Belediyesi benim belediyem, bizim belediyemiz’ diyecek.” ifadesini kullandı.

“ELLERİNDEN TUTAR, YANLARINDA OLURUZ”

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı “Cenab-ı Allah nasip ederse ilçe belediye başkanlarımız olacak adaylarımız da, Cumhur ittifakı Büyükşehir Belediye Başkanımız olacak Sayın Fatih Mehmet Kocaispir de, hepsi ayrımcılığı reddeden, insani yönleri güçlü, çalışkan, dürüst ve nitelikli idareciler. CHP’li veya başka partili bir kardeşimiz, Büyükşehir Belediyesi’nden veya ilçe belediyelerimizden hizmet alma noktasında ‘Bu belediye MHP’nin, Ak Parti’nin belediyesi’ diye bir tereddüt yaşamamalı. Eğer böyle bir tereddüde düşerlerse, buyursunlar gelsinler, gerek ben, gerekse Ak Parti İl Başkanımızla birlikte ellerinden tutarız, yapılması gereken hizmet için yanlarında oluruz.” dedi.