MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı “Ülkücü-Milliyetçi Hareket olarak hem sahada hem de gönüllerde büyüyoruz. MHP olarak Adana’da büyük bir rüzgâr yakaladık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı da yeniden seçeceğiz.” dedi.

Adana’da kurulan MHP’nin potansiyeli

MHP, 9 Şubat 1969’da kurulduğu Adana’da her zaman büyük bir potansiyele sahip olma özelliğini koruyor. MHP’nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’i “Adana Milletvekili” olarak Meclis’e gönderen Adana, Genel Başkan Devlet Bahçeli ile de “Hemşehrilik bağı” bulunuyor. 2009-2019 döneminde Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın yanı sıra ayrıca sekiz ilçede belediye kazanan, mevcutta ise 7’sini koruyan MHP, 4 de milletvekili çıkarmıştı.

MHP’nin Adana’da Mahalle Toplantıları Miting Havasında Geçti

Birlik ve beraberlik zirvede…

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı’nın koordinasyonunda büyük bir disiplin ve titizlik içinde yürütülen ve 15 milletvekili adayının tamamının sahada olduğu seçim çalışmalarında halktan ilgi görüyor.

“Bir oy MHP’ye, bir oy Erdoğan’a”

MHP Adana’da son olarak merkez ilçeler Seyhan’da Sümer ve Yeşiloba mahallesinde; Çukurova’da Şambayad ve Belediyeevleri mahallesinde; Yüreğir’de PTT Evleri, Cumhuriyet mahallesinde; Sarıçam’da ise Yavuz Selim, Orhangazi gibi mahallelerde vatandaşlarla kucaklaştı; toplantılar miting görüntülerini aratmadı. Toplantılarda “Bir oy MHP’ye, bir oy Erdoğan”a mesajı veriliyor.

MHP’nin Adana’da Mahalle Toplantıları Miting Havasında Geçti

“Adana’da büyük bir rüzgar yakaladık”

Büyük coşku ve heyecanın hâkim olduğu mahalle toplantılarını değerlendiren MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı “Ülkücü-Milliyetçi Hareket olarak hem sahada hem de gönüllerde büyüyoruz. MHP olarak Adana’da büyük bir rüzgâr yakaladık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı da yeniden seçeceğiz. Kusura bakmasınlar, masa başı anketçilerini yine üzeceğiz ama bu sefer daha büyük farkla.” dedi.

MHP’nin Adana’da Mahalle Toplantıları Miting Havasında Geçti