*DİJİTAL DÖNÜŞÜME BİR ADIM DAHA

*ARTIK HERKES İNTERNETTE, PEKİ, SENİN DİJİTAL KARTVİZİTİN NEREDE?

*SİYASETÇİLER, MİLLETVEKİLİ A. ADAYLARI, İŞ İNSANLARI, BİREYLER, KURUMLAR, İŞYERLERİ, HASTANELER,  OTELLER, ODALAR, STKLAR, MESLEK GRUPLARININ TEMSİLCİLERİ; AZ ÜCRETLE ÇOK TEKNOLOJİ İÇEREN DİJİTAL DÜNYAYA DAVET EDİYORUZ.

*İSTEYEN HERKESE 11 DİLDE DİJİTAL KARTVİZİT

Dünyada teknolojinin gelişmesine paralel olarak ucuzlaması, yaygınlaşmasını da beraberinde getirdi. Yaşamın vazgeçilmezi haline gelen İnternet sayesinde de iş, sosyal, kültür, spor gibi tüm bilgi ve arayışlarımıza teknolojinin bize sunduğu Akıllı Telefonlarla ulaşabiliyoruz. 2021 TÜİK verilerine göre Türkiye’de her yüz kişiden 89’u akıllı telefon kullanmaktadır. Bu nedenle de artık İnternette var olmak zorunluluk halini almış durumda.

Teknolojinin geldiği noktada farkındalık oluşturan 11 yabancı dille desteklenebilen dijital Kartvizit,  geleneksel kâğıt kartvizitin yerini alıyor.  SSL güvenlik sertifikalı yazılımı bir kez aldığınızda arzu ettiğinizde bilgileri değiştirerek-güncelleyerek ömür boyu kullanma hakkına sahip oluyorsunuz.

Dijital Kartvizit’in Özellikleri

Ana sayfa üzerinden kaydırma özellikli ikonlar aracılığıyla alttaki verilere direk ulaşım imkânı sağlanabiliyor.

Ad, soyadı görevi veya diğer bilgiler

Telefon – e – posta(Yazılım bir kişinin telefonuna geldiğinde ‘Ekle’ ikonu ile tüm bilgiler direk olarak rehbere eklenmektedir)

Adres yazıp, Arzu ettiğiniz Konumu ekleyebilme

İstediğini kurumsal veya kişisel Sosyal Medya hesaplarınıza link verebilme

Dijital kartı kullanan kişiler bir dokunuşla size telefon rehberine kayıt edebilecek, hangi sosyal medya hesabınız kartvizite yüklediyseniz (Facebook, Twetter, Linkedin, İnstegram gibi) o hesaplara bir dokunuşla ulaşabilecekler.

Örnek Dijital Karvizit için tıklayınız.

Dijital Kartvizitte;  sizin için önemli olan bilgileri içeren “Kurumsal Web siteniz, Başkanımız, Hakkımızda- Hizmetlerimiz, menümüz, hemşire çağırma, ürünlerimiz,  Sosyal yardım, Yerli ve Yabancı Uyum Projelerimize başvuru”   gibi sizin isteğiniz doğrultusunda 6 bölümü ana sayfada sabitleyebilme

dijitalll

Bunların yanında Dijital Kartvizitin ana sayfasındaki tüm bilgiler, 11 değişik dilde (İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Arapça gibi) kullanıcılara sunulabiliyor. 

Dil seçeneği Türkiye’de Türkçe olarak açılmakta, diğer diller “Dil” ikonundan seçilebilmektedir. Başka ülkeye gidildiğinde dijital kartvizitiniz,  kullanılan yerel ağ dilinde otomatik olarak açılmaktadır. 

DİJİTAL KARTVİZİTİZDEKİ BİLGİLERİ NASIL AKTARABİLİRSİNİZ?

Mesleki, işyeri, Kurumsal veya Kişisel Dijital karınızı en pratik ve kolay şekilde kullanmanın çok yolu vardır. En yaygın ve tercih edilen şekli “Dijital SanalKart’tır.

Kredi kartı büyüklüğünde önde sizin tercih ettiğiniz kişi-kurum fotoğrafı ile ad soyadı ve görevi (sizin tercihinize göre) yazılabilmektedir. Arka yüzünde ise Dijital kartınızın kare kodu ile görsel yer almaktadır.

dijital-kartvizit1

Bu kartın farklılığı NFC özellikli olmasıdır.

Temassız kredi kartı şeklinde kullanılan Dijital Sanal Kart, NFC özelliği olan bir telefona dokundurulduğunda tüm bilgiler aktarılmakta ve telefonda açılmaktadır. Ve sadece rehbere ekle seçeneğiyle tüm bilgiler karşıdaki kişinin rehberine kayıt edilmiş olacaktır.   

Not: İphone, Türkiye’de piyasaya sunduğu son 2 yıldaki telefonlarında NFC özelliğini kısıtlamıştır. Nedeni şirket ile Türkiye’nin İphone Pay uygulaması konusunda anlaşamamasıdır. İphone’nin eski sürümlerinde bulunan NFC’ler aktif kullanılabilmektedir. Sorunun aşılmasıyla Tüm İphonelerde NFC özelliğinin güncelleneceği kurum tarafından açıklanmıştır.

* Aktarımın diğer bir pratik yolu da karekod ile yüklemedir. Kare kodu  Sanal Dijital Kartvizitinizin arkasına yerleştirerek (NFC’si olmayan) tüm telefonlarda kartvizitinizi “Kare kod Okuyucu” dan okutarak 2-5 saniyede aktarabiliyorsunuz. Kare kod okuyucu yüklü olmayan telefonlarda aynı işlemi watsap açtığınızda fotoğraf makinesinden yapabilmektesiniz.

Kare kodun avantajı ise fiziki olarak bir takvime, not defterine, faturaya, tanıtım afişine hatta odada uygun bir yere çıktısını alarak yerleştirebilir iletişim notuyla asabilirsiniz.

Ayrıca dijital kartviziti faklı amaçlar içinde uygulayabiliyoruz.

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARININ TANITIM VE BİLGİLENDİRMELERİNDE

Aday adayları sadece bu yazılımla kendilerini tanıtabilir, istedikleri sosyal medya mecralarına link verebilir, istediği iletişim bilgilerini paylaşabilir, kendisinin tanıtıcı videosu, foto, hedefleri gibi tanıtımlarını paylaşabilir. Sadece kare kod okutarak  (ya da manyetik kartla) seçmenine tüm bilgilerini aktarabilir. Ayrıca karekod veya yazılımın kısa yolunu facebook, twetter ve tüm sosyal medya hesaplarından, watsaptan, e postadan da paylaşabilir ve isteyen seçmen bilgilere ulaşabilir.  Afiş veya el broşürüne ekleyeceği bir kare kod ile tüm insanlara çevreyi kirletmeden ulaşabilme imkânı bulacaktır.

İŞYERLERİ, KURUMLAR, OTELLER, HASTANELER BİR DOKUNUŞLA TÜM BİLGİLERİNİ AKTARABİLİYOR

İşyerleri, firmalarını tanıtan bilgilerle fotoğraflarla, hizmet anlatımıyla yazılım sayesinde insanlara direk ulaşabilecek.

Örneğin bir lokanta yöneticisi,  bir stiker, levha veya bir küçük kâğıda aktaracağı kare kodunu çevresindeki işyerlerinde bulunan müşterilerine bir kereliğine okuttuğunda müşteri sizin her gün bilgisayarınızda yenilediğiniz menünüzü, yazılımı yüklediği bilgisayarı veya cep telefonu aracılığıyla “Güncel” olarak görebilecek. Oradan size e posta veya başka bir şekilde sipariş verebilecek.

Hastane, otel gibi yerlerde ise istediğiniz her odaya koyacağınız kare kod ile sizin istediğiniz bilgiler misafirinizin veya hastanın karşısına çıkacak. Örneğin hasta kare kod okutarak sizin talebiniz doğrultusunda yönlendirilen hizmetlere ulaşacak. Yazılım, hastayı Kurumsal internet sitesine yönlendirerek “hemşire çağırma” ,Hasta hakkında son bilgiler” başta olmak üzere sizin onayladığınız işlemleri gerçekleştirebilecek. Ayrıca hastane birimlerinde konulacak lazer kesim levha, stiker gibi araçlarla hastanenin veya otelin genel bilgileri veya istenen bilgilerine kare kod aracılığı ve yazılım sayesinde vatandaşın ulaşması sağlanabilecek. Ayrıca tüm bu işlerleri gerçekleştirilen yazılıma ulaşmak için hazırlanan kare kodu faturadan, tanırım materyallerine her türlü kağıt evraklara ekleyerek temel bilgiler paylaşılabilecek.

Dijital kartvizitinizi bize vereceğiniz bilgilerle hazırlayıp 11 dile kadar (3 Dil Ücretsiz Yüklenmektedir) size veriyoruz. Güncelleme işlemi basit olduğundan istediğiniz zaman bilgileri değiştirebiliyorsunuz.  (Arzu edilirse güncelleme konusunda da hizmet verebiliyoruz.)

Sanal Dijital Kart kırıldığında veya kaybolduğunda yeni Sanal Dijital Kartınızı (Yazılım ücreti olmadan) güncel fiyatından size tedarik edebiliyoruz. 

Kişisel ve kurumsal olarak ücretlendirilen dijital kartvizit, lisansıyla ömür boyu sizin oluyor.  Hiçbir ek ücret, aidat alınmıyor. Kişisel dijital kartvizit, çok uygun fiyatla Kağıt Kartvizit Fiyatına! Size sunuyoruz.

Bizi arayın ya da mesaj atın bilgilendirelim.

Tel- Whatsap : 0546 407 5336

[email protected]

Dijital Kartvizitle tanışın, bir dokunuşla Dünyaya açılın!