MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çalışkan, MÜSİAD Adana’nın ‘Dost Meclisi’ toplantısında kurulacak ‘Girişim Sermayesi Yatırım Fonu’yla ilgili bilgi verdi. Toplantıda MÜSİAD Adana Başkanı Burhan Kavak da yeni üyelerin üyelik belgelerini takdim etti

Türkiye ekonomisine güç verecek istihdam, ihracat ve katma değeri yüksek çevreci üretim odaklı yatırımların hayata geçmesine katkı sağlayacak ‘MÜSİAD Girişim Sermayesi Yatırım Fonu’ kuruluyor. MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çalışkan, kurulacak fonda sona yaklaşıldığını belirterek, “Hedefimiz, Türkiye ekonomisine yeni soluk kazandırmak” dedi.

MÜSİAD Adana’nın ‘Dost Meclisi’ toplantısında kurulacak fonla ilgili bilgi veren Çalışkan, “Kamu gözetiminde, profesyonel bir yönetimle verimli bir finansman modeliyle ülke ekonomisine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Vergisel avantajları bulunan fonumuza 13 binin üzerindeki MÜSİAD üyeleri ortak olabilecek. Asgari 1 milyon, azami 20 milyon TL ile bireysel ya da şirket olarak ortak olunabilecek fonun 1 milyar TL’ye ulaşması bekleniyor. Bu kaynak güçlü Türkiye’nin katma değeri yüksek üretim yapacak yatırımlarını yapabilecek veya mevcut yatırımları satın alacak. Adana’daki MÜSİAD üyelerimizin de bu fona ortak olmalarını bekliyoruz” dedi.

KAVAK, YENİ ÜYELERE ÜYELİK BELGELERİNİ TAKDİM ETTİ.

MÜSİAD Girişim Sermayesi Yatırım Fonu’nda gelinen süreçle ilgili detaylı bilgi veren Çalışkan, konuyla ilgili soruları da yanıtladı. Toplantıda MÜSİAD Adana’ya yeni üye olanlara üyelik belgesi ve rozetleri MÜSİAD Adana Başkanı Burhan Kavak tarafından verildi.

MÜSİAD Ekonomik Gelişim İçin Projesini Hayata Geçiriyor

Sabri İpek, Mazlum Doğan Salman, Fikret Taşgıran, Sefa Yazar, Sadettin Çağan, Enver Gündüz, Abdullah Ataman, Abdurrahim Tektaş, Abdurrahman Üstünkaya, İbrahim Kırmaz, Mehmet Hazır, Fatih İspir, Yusuf Taşkınırmak, İzzettin Fidan, Mehmet Doğru, Halil İbrahim Şirin, Rıdvan Aslan, Yusuf Fırat Akgün, Serdar Palaz, Serkan Menderes Yıldız, Av.Sinan Karip ve Nadir Ekici MÜSİAD‘ın yeni üyeleri oldu.