Adana Şube 24. Olağan Genel Kuruluna katılmak için Adana gelen MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, Adana Ticaret Borsasına nezaket ziyaretinde bulundu. Adana’nın sanayide olduğu gibi tarımda da çok önemli bir şehir olduğunu söyleyen Asmalı, “Hedefimiz; ülkemizi daha da kalkındırmak”  dedi.

ASMALI, “BİR VE BERABER OLMAMIZ LAZIM”

MÜSİAD Adana Şube yöneticilerinin de katıldığı ziyarette Türkiye’nin çok kıymetli bir ülke olduğunu ifade eden Genel Başkan Mahmut Asmalı, “Ülkemiz doğusuyla batısıyla, kuzeyiyle güneyiyle farklı kültürlerin, renkli kişiliklerin olduğu bir mozaikte yaşıyoruz. Bizler bu farklılıklarımızla, renklerimizle güzeliz. MÜSİAD olarak bu dönem sloganımız “Bir ve beraber olmamız lazım”. Farklılıklarımıza rağmen birbirimizi sevmemiz ve anlayışlı olmamız lazım. Tüm bunları söylerken bizim bir kırmızı çizgimiz var. O da bayrağımıza, devletimizin bölünmez bütünlüğüne yan bakanlara sempati duymamız, onlarla bir olmamız düşünülemez. Bu değerlere saygı gösteren herkesi kucaklarız. MÜSİAD herhangi bir gurubun, cemaatin bir siyasi partinin uzantısı değildir. Bu güzel ülke ve insanına hizmet etmek, ülkemizi daha da kalkındırmak noktasında bir hedefimiz var. Arkadaşlarımızla bunun için gece gündüz çalışıyoruz. Bugün burada sizlerle olmaktan mutluyuz. Misafirperverliğiniz için teşekkür ederiz.” dedi.

“Hedefimiz; ülkemizi daha da kalkındırmak”

BİLGİÇ, “EN GELİŞMİŞ TİCARET BORSASIYIZ”

Adana Ticaret Borsası Başkan Vekili Sabahattin Yumuşak ve Genel Sekreter T. Gökhan Öztürk’ün hazır bulunduğu ziyarette MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı ve beraberindeki heyeti ATB’de ağırlamaktan memnun olduğunu belirterek ticaret borsacılığının işleyişi hakkında bilgi veren ATB Başkanı Şahin Bilgiç, “Türkiye’nin en eski ticaret borsalarından birinde bulunuyorsunuz. Geniş kapsamlı ve modern bir ticaret borsa olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ödül verdiği bir borsa. ATB Türkiye’de ticaret borsacılığının gereğini yapan bir borsayız. Lisanslı Depolarımızla, Satış Salonlarımızla, Laboratuvarlarımızla en gelişmiş bir ticaret borsasıyız. Tarım en önemli merkezi, tarımın başkenti olarak gördüğümüz Adana’ya yakışan bir ticaret borsayız. Adana üreticisine, üyelerine, sanayicisine yönetim ve meclis olarak en güzel hizmeti yapmaya çalışıyoruz. Bizden sonra gelecek olanlarda Adana Ticaret Borsasını daha ileriye taşırlarsa biz çok mutlu oluruz. Çünkü Adana her şeyin en güzeline layık olan bir şehirdir. Ziyaretinizle bizlere şeref verdiniz.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Elektronik Alım Satım Salonunda gerçekleşen alım satıma tanıklık ettiler.