Milliyetçi Hareket Partisi geçtiğimiz günlerde Adana ilçe belediye adaylarını açıklamış, MHP’nin başkan adaylarında ise büyük bir revizyona gittiği görülmüştü. MHP, Karataş Belediyesinde ve Sarıçam Belediyesinde mevcut başkanları aday gösterirken, diğer ilçe adaylarında değişikliğe gitmişti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bulut'tan Başkan Demirçalı'ya Ziyaret CHP Genel Başkan Yardımcısı Bulut'tan Başkan Demirçalı'ya Ziyaret

MHP’den tekrardan aday gösterilmeyin Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Yeniden Refah Partisi’ne geçti.

ROZETİ İL BAŞKANI TAKTI

Yeniden Refah Partisi Pozantı İlçe Başkanı Mustafa Turhan ile birlikte İl Başkanlığını ziyaret eden Belediye Başkanı Mustafa Çay’a Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Selahattin Baysal tarafından rozet takıldı.

BAŞKAN ÇAY POZANTI İTTİFAKI’NIN ADAYI OLACAK

Yaklaşık 10 gündür Pozantı’da yoğun toplantılar yapan ‘Pozantı İttifakı’ oluşumu içinde olan MHP, AK Parti, Yeniden Refah Partisi ve CHP’den kopmuş sevilen siyasetçilerin ortak adayının Mustafa Çay olacağı öğrenildi.

İlçede toplantılar yaparak bir araya gelen partililer “Ne Cumhur İttifakı, Ne Millet İttifakı, bunun adı Pozantı İttifakı” sloganı altında toplanarak 31 Mart Yerel seçimlerinde Belediye Başkanı Mustafa Çay ile bu zaferi göğüsleyecekleri dile getirildi.

ERBAKAN’I ZİYARET EDECEK

Edinilen bir başka bilgi ise Yeniden Refah Partisine üye olarak rozet takan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın önümüzdeki Perşembe günü Ankara’ya giderek Yeniden Refah Partisi Genel Merkezinde Genel Başkan Fatih Erbakan ile görüşeceği ve resmi belediye başkanı adaylığını açıklayacağı öğrenildi.

İL BAŞKANI BAYSAL; SEÇİME GİRMEDEN İLK BELEDİYEMİZ POZANTI

Mevcut Başkan Çay’ın bu partiden aday olacağı öğrenildi.  Konuya ilişkin ilk açıklama ise Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Selahattin Baysal’dan geldi.  Baysal, “Pozantı Belediye Başkanımız Mustafa Çay, Yeniden Refah Partimize kıymetli ekipleriyle katıldılar.  Seçime girmeden ilk belediyemiz Pozantı. Halkımıza hayırlı olsun seçimlerden sonra tüm Adana belediyelerini kazanarak Adana’yı Yeniden Refah belediyeciliğiyle buluşturacağız” dedi.