Başkan Oya Tekin'den "1 Mayıs" Mesajı Başkan Oya Tekin'den "1 Mayıs" Mesajı

Çukurova ilçesinin geleceğine yönelik heyecan verici bir adım atıldı. Yeniden Refah Partisi Çukurova İlçe Belediye Başkan Adayı Mustafa Geldi Adana’da görevli basın mensuplarıyla bir tanışma toplantısı düzenledi. Geldi, partisinin 'Ahlaklı Belediyecilik' ilkesini öne çıkararak ilçenin vizyonunu şekillendirecek projelerini basınla paylaştı.

Adana’nın en gelişmiş ilçelerinden birisi olan Çukurova’nın geleceğini şekillendirmek üzere yola çıktıklarını vurgulayan Y Geldi, açıklamasında Çukurova'nın potansiyelini en iyi şekilde değerlendirme ve ilçenin sorunlarına çözüm üretme hedeflerini vurguladı.

Yeniden Refah Partisi çatısı altında şeffaf, adil ve ahlaklı bir belediyecilik anlayışını ilçeye getirmeyi amaçladıklarını belirten Mustafa Geldi; "Bu anlayış, şeffaf, adil ve toplumsal değerlere saygılı bir yönetim biçimini temsil ediyor. Projelerimizin merkezine aile değerlerini yerleştiriyoruz. Aileye yönelik destek programları, çocukların ve gençlerin sağlıklı bir ortamda yetişmelerini sağlamak öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor. Toplumun her kesimine eşit ve adaletli hizmet sunulmasını sağlayacağız" dedi.

Mustafa Geldi "Çukurova'ya Ahlaklı Belediyecilik Geliyor"

Çukurova'nın potansiyelinin tam anlamıyla değerlendirilmesine ve ilçenin sosyal dokusuna zarar vermeden kalkınmasına öncelik vereceklerini ifade eden Yeniden Refah Partisi Çukurova Belediye Başkan Adayı Mustafa Geldi açıklamalarına şöyle devam etti; Yapacağımız ilk icraatlardan birisi imar konusunda olacak. Adana’nın en gelişmiş ilçesi Çukurova aynı zamanda geçtiğimiz yıl yaşanan depremlerde en çok canımızı yitirdiğimiz ve en çok yıkımın olduğu ilçe oldu. Bunun en büyük nedenlerinden birisi de imar rantıyla ilgilidir. Kaçak yapılaşmadır. Buna asla müsaade etmeyeceğiz. İlçenin altyapısını güçlendirmek ve modern bir yaşam alanı haline getirmek için çalışacağız.

Bütün bunlarla birlikte eğitim, sağlık, ulaşım ve çevre gibi alanlarda kaliteli hizmet sunmak için projelerimiz de hazır. Yeşil alanları artıracak, çevre dostu uygulamaları hayata geçirecek ve ilçenin estetik değerinin korunmasını sağlayacağız."

Yeniden Refah Partisi'nin Çukurova Belediye Başkan Adayı Mustafa Geldi'nin basın toplantısında ortaya koyduğu vizyon, ilçenin geleceği hakkında umut verici bir tablo çizdi. Ahlaklı Belediyecilik ilkesini temel alan projeler, ilçenin refah ve ilerlemeyle buluşacağına dair güçlü bir mesaj taşıyor. Geldi'nin liderliğinde Çukurova'nın daha yaşanabilir ve daha güvenli bir ilçe haline gelmesi hedeflenirken, Yeniden Refah Partisi'nin siyasi duruşuyla da uyumlu bir yönetim anlayışı benimseniyor.

Çukurova ilçesinde bir restoranda gerçekleşen basın buluşmasına parti il yönetimi, merkez ilçe başkan adayları ve yoğun bir basın mensubu katılımı oldu.