Kasımpaşa maçında Kırmızı kart gören Kaleci Ertaç, Stanboli ve Rodrigez dışında ideal kadrodan 11 eksikle sahaya çıkan Adana Demirspor Beşiktaş'ı yenmeyi başardı. Maç içinde Belhanda, Niang ve Dorukhan Toköz'ün sakatlanmasıyla çıkmasıyla dar kadro ile gençlere yerveren Adana Demirspor maçın 90. dakikasına kadar gol kovalayan bir takım hüviyetiyle taraftarını gururlandırdı. 

"Neyse Ki Eksik" Adana Demirspor 4, Beşiktaş 2

Adana Demirspor’a galibiyeti getiren golleri 8. dakikada Younes Belhanda, 17. dakikada M’baye Niang, 59. dakikada Emre Akbaba ve 75. dakikada Yusuf Erdoğan kaydetti. Beşiktaş’ın golleri 79. dakikada Vincent Aboubakar ve 89. dakikada Milot Rashica’dan geldi.

Tarihinde ilk kez Beşiktaş ağlarına dört gol bırakan Adana Demirspor, rakibini 35 yıl sonra ilk kez mağlup etmiş oldu. Beşiktaş ise, Trabzonspor deplasmanında aldığı 3-0’lık mağlubiyetin ardından üst üste ikinci deplasman maçından da yenik ayrılmış oldu.

Bu galibiyetle Adana Demirspor puanını 11’e yükseltirken, Beşiktaş 10 puanda kaldı.

"Neyse Ki Eksik" Adana Demirspor 4, Beşiktaş 2

Fenerbahçe'nin Zaferi ve Rıdvan Dilmen'in Şampiyonluk Tahmini Fenerbahçe'nin Zaferi ve Rıdvan Dilmen'in Şampiyonluk Tahmini

Son dakikalarda eEmre'nin kaleciyle karşı karşıya kaldığı ve Yusuf Erdoğan'ın direkte patlayan şutu dikkat çekti.

"Neyse Ki Eksik" Adana Demirspor 4, Beşiktaş 2