Ak Parti Adana İl Başkanlığı’nda geniş bir katılımla aday adaylığını açıklayan Yeni; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz hafta aldığı karar neticesinde 14 Mayıs tarihinde sandık başına gideceğiz. Türkiye Yüzyılı vizyonu ve hedefleri ile girdiğimiz Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılının ilk seçimi ve gerek içerisinden geçtiğimiz süreç, gerekse istikrar ve güvenin devamı açısından çok önemli, hayati bir seçim. Ülkemiz bölgenin parlayan yıldızı, eksen ülkesi olma arafesindeyken milletimizin onayını yeniden almak için yapılan kritik bir seçim.” İfadeleriyle Mayıs seçimlerinin öneminin altını çizdi.

O Siyasetçi, BBP ve MHP'ye Gitti, AK Parti'den A. Adaylığını İlan Etti!

         “Tek ortak noktaları olmayan, iktidara gelebilmek için 90’lı yılların koalisyon pazarlıklarını yapmaktan imtina etmeyen, ülke yönetme becerisi ve vizyonundan yoksun, terör örgütü uzantılarını dahi yönetime ortak etmekten çekinmeyen bir muhalefetle karşı karşıya…” ifadeleriyle muhalefete değinen Fikret Yeni; “Bu ülke böyle bir vizyonsuzluğa teslim edilemeyecek kadar değerli ve bu aziz millette eminiz ki emaneti bu vizyonsuzluğa teslim etmeyecek kadar basiretlidir.” dedi.

O Siyasetçi, BBP ve MHP'ye Gitti, AK Parti'den A. Adaylığını İlan Etti!

         “Şahsımda, uzun yıllardır bu büyük davaya hizmet etmiş, sizlerin iltifatı ve destekleriyle partimizin birçok kademesinde görev almış bir kardeşiniz olarak yeni yüzyılın inşası için tarihi öneme sahip olan 14 Mayıs seçimlerinde vekaletinize talip olmak için bugün yola çıkıyorum. İnşallah tüm hemşehrilerimin destek ve duaları ile ülkemizin gelişiminin devamı, hedeflerinin başarıya ulaşması için zaman mefhumundan bağımsız şekilde çalışmaya niyet ettik ve bugün bu niyetimizi yaptığımız başvuru ile fiiliyata geçirdik. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Ak Partimizin çatısı altında, Cumhur İttifakımızın verdiği güçle yola çıkıyoruz.” diyerek Aday Adaylık başvurusunu yapan Fikret Yeni, sürecin ülkemiz ve Adanamız için hayırlara vesile olmasını temenni ederek katılımcılara teşekkür etti.

O Siyasetçi, BBP ve MHP'ye Gitti, AK Parti'den A. Adaylığını İlan Etti!

         Fikret Yeni; yaptığı başvuru ve basın açıklaması sonrası Cumhur İttifakı paydaşları olan Milliyetçi Hareket Partisi ve Büyük Birlik Partisi İl Başkanlıklarına giderek MHP İl Başkanı Yusuf Kanlı ve BBP İl Başkanı Ahmet Şahin’e nezaket ziyaretinde bulundu.

O Siyasetçi, BBP ve MHP'ye Gitti, AK Parti'den A. Adaylığını İlan Etti!