Sporun adresi Radyo Pembe’de vazgeçilmez tutkunuz olan yılın ödüllü spor programı Kamil Yalçın Göl ile “Spor Saati” Adana ve Türk futbolunun önemli teknik direktörlerinden Ercan Albay ile Spor01 Gazetesi spor yazarı Mustafa Boz’u konuk etti.
Deneyimli gazeteci-radyocu Kamil Yalçın Göl’ün hazırlayıp-sunduğu sporun referans programı “SPOR SAATİ” yeni sezonun ilk haftasında Radyo Pembe’de fark yarattı..

Salı günleri saat 11:11’de “Her şey serbest, susmak yasak!” sloganıyla yayınlanan yılın ödüllü spor programı SPOR SAATİ’nde Dünyanın en iyi 2 hakeminden biri olarak gösterilen FİFA Hakemi Cüneyt Çakır 45 yaşında hakemliği bıraktı mı-bıraktırıldı mı?

- ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas Kulübü son 15 yıl Adana 'nın en başarılı kulübü olarak tarihe geçti.
-Geçen sezonun flaş ekiplerinden Adana Demirspor' da transferler dikkat çekerken, ligde son anda kalan Adanaspor 'da taraftarlar endişeli.
-Adana yüzmesinde Özgür Kulaçlar Kulübü başarılarıyla fark yaratıyor.
-Yüreğir Belediyesi' nde Spor Müdürü krizi konuları konuşuldu..

RADYO PEMBE SPORUN ADRESİ

Radyo Pembe’nin spora ve sporcuya verdiği destekler ile yaptığı kaliteli spor programlarıyla fark yarattığını belirten Spor01 Gazetesi spor yazarı Mustafa Boz, “Sporun sadece futbol olmadığını ele aldığınız farklı branşlar ile gösteriyorsunuz. Ercan Albay gibi Türk futbolunun efsane ismi ile aynı programda konuk olmak beni fazlasıyla mutlu etmiştir. Adana ve Türk sporuna vermiş olduğunuz katkılara teşekkür ederim” dedi.

TEVRİZ DURA(DEDE) ADI YAŞATILMALI

Adana ve Türk futbolunun önemli isimlerinden 6 şampiyonluk yaşayan Teknik Direktör Ercan Albay, “Adana’da yerel yönetimler maalesef değerlere sahip çıkmıyorlar. Yakın tarihte aramızdan ayrılan Adana’mızın önemli spor adamlarından Tevriz Dura’ya gereken değer verilmelidir. Onun gibi isimler kolay gelmiyor. Efsane Başkan Dede bir Adanaspor tarihiydi. Onunla birlikte bir dönem sona erdi. Tevriz Dura için ne yapılsa azdır. Onun adı mutlaka yaşatılmalıdır” diye konuştu.