Mustafa Özke

Okuldaki öğretmen öğrenci diyalogunun güçlenmesi, yapılan etkinliklere velilerin de yoğun şekilde katılımını sağladı. Daha önce ‘Çevreni Dur Bir Düşün’, ‘Eğitim Aile ile Başlar’ ve ‘Adana Evimiz Gibi Tertemiz’, 3. Geleneksel Çevre Şenliği gibi başarılı projelere ev sahipliği yapan Recep Birsin Özen Ortaokulu, bu kez okuldaki engelli bireylere tekerlekli sandalye hediye edebilmek için harekete geçti.

Öğrenciler, Farkındalık Yaratma da Büyüklerine

PİZZA KAZANDILAR

Matematik öğretmeni Süreyya Uygur ve Okul Aile Birliği Başkanı Tülay Özayvaz'ın koordinatörlüğünde sınıflar arası kapak toplama yarışması gerçekleştirildi. Bu yarışmada 7-B sınıfı en çok kapağı toplayarak pizza ödülünü hak etti. Öğrenciler, bu fedakarlığı yaparken öğretmen ve velilerin de gurur kaynağı haline geldiler.

Öğrenciler, Farkındalık Yaratma da Büyüklerine

YENİ PROJELER GELİYOR

Okulda bugüne kadar hem çevrenin korunması hem de engelli bireylere destek olmak amacıyla birçok proje gerçekleştirildi. Öğretmenler önümüzdeki yeni eğitim - öğretim yılında da bu tür projelere devam etmeyi planladıklarını dile getirdiler. Okul Aile Birliği Başkanı Tülay Özayvaz, veli, öğretmen ve öğrenci diyalogunu güçlendirip, daha başarılı öğrenciler yetiştirmek için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi.