İyi Parti Sarıçam Belediyesi Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Osman Nuri Yağan, Ocak ayının ilk oturumunda söz alarak, Sarıçam’da kalıcı hizmetlerin olmasını istedi ve bu isteklerini listeledi. Sarıçam’ın yıllardır yoldan başka da ihtiyaçların olduğunu altını özenle çizdi. Sarıçam halkının beklentisinin, başta Kız,Erkek Öğrenci Yurdu, Çok amaçlı toplantı salonları, Düğün, nişan, mevlit, piknik alanları, Aşevi, gıda giysi bankası, Spor Kompleksleri, halı sahaları, Kapalı Semt Pazarları, Emekli Evleri gibi, ihtiyaçları dile getirdi.

İYİ Parti sarıçam Belediyesi Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Osman Nuri Yağan, 2023 yılının Ocak ayının ilk oturumunda söz alarak sarıçam ilçesinin yolun dışındada sosyal hizmetlere ihtiyacı olduğunun altını çizdi.

dijital-kartvizit-ilan
İYİ Partili Osman Nuri Yağan, “ Öncelikle Sayın Başkanım, meclis Üyesi arkadaşlarım ve personellerin yeni yılını kutlar, sağlık ve esenlikler dilerim. Halkın şikayetleri var, bende İYİ Partili meclis Üyesi olarak yeni yılda bu beklentileri huzurunuzda söylüyorum. Sarıçam halkının beklentisinin, başta Kız,Erkek Öğrenci Yurdu, Çok amaçlı toplantı salonları, Düğün, nişan, mevlit, piknik alanları, Aşevi, gıda giysi bankası, Spor Kompleksleri, halı sahaları, Kapalı Semt Pazarları, Emekli Evleri, Hayvan Barınağı, Gençlik Merkezi ve belediyenin yenilenmiş araçlarında olmasını temenni ediyorum.” Diye konuştu. 
Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın bu konuşmaları not aldığı görüldü.